FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Væksthuset

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Pædagogikken har et positivt udgangspunkt og en positiv synsvinkel på barnets eller den unges muligheder. Afsættet tages fra det barnet / den unge kan og mod nærmeste udviklingszone. Tilgangen er anerkendende og der arbejdes ud fra at opbygge og anvende relationer.

Vores pædagogik har sit udspring i miljøterapien, hvor vi ønsker at behandle og inddrage borgere. Ligeledes ønsker Væksthuset at inddrage borgerens netværk i behandlingen. Vi arbejder ud fra et anerkendende synspunkt, der tager højde for det enkelte individs behov for støtte og normering.

Væksthuset har forskellige afdelinger, hvor medarbejdergrupperne, har mange års erfaring, og for nogens vedkommende, har arbejdet sammen i mange år.

Væksthusets personale er overvejende pædagoger, men ikke udelukkende. Dette er en ting, som vi er stolte af, fordi vi på denne måde tilbyder vores borgere en alsidig forståelse af samfundets uddannelseslag. Samtidig er det udtryk for at Væksthusets arbejde er et “team” arbejde, som ikke kan fungere med enkeltstående individualister alene. De tværfaglige teams kommer barnet / den unge til gode.

 

Vi har mere end 20 års erfaring i arbejdet med børn og unge, og unge voksne med;

 • Kontakt- og tilknytningsforstyrrelser
 • Forstyrrelser af opmærksomhed, aktivitet og impulsivitet
 • Specifikke som gennemgribende udviklingsforstyrrelser
 • Autismespektrum forstyrrelser
 • Emotionel personlighedsforstyrrelse
 • Mental retardering / børn og unge der ikke er kognitivt alderssvarende
 • Omsorgssvigtede og tidligt skadede børn og unge

 

Målgruppen kan have behov for tiltag, der styrker selvbilledet – selvværd og selvtillid, behov for at lære de sociale spilleregler og normer for almindelig omgang med andre mennesker, samt behov for støtte og læring. Kendetegnende er ligeledes, at målgruppen har behov for robuste, rummelige og tydelig socialpædagogisk indsats, der både fortæller, at de vil dem noget, men også hvad de vil. Der gøres brug af visuelle styresystemer såsom ugeskema / dagsprogram. Alle tiltag har til formål at sikre, at borgeren bliver så selvhjulpen som muligt – så hurtigt som muligt.
Der er i koncernen Væksthuset og dets underafdelinger mulighed for at skabe små enheder helt ned til 3 beboere, med problemstillinger og alder der matcher hinandens, og vil give grobund for størst muligt socialt og udviklingsmæssigt udbytte.

Kontakt Væksthuset


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

 1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

 2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

 3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

 4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.