Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Om FindSocialeTilbud.dk

Søgemaskinen der hjælper dig med at finde det rette sociale tilbud

Lidt om os

FindSocialeTilbud.dk er en udvidet søgemaskine, hvor du kan finde opholdssteder, botilbud, dagskoler, plejehjem, dagbehandlingstilbud og andre flere sociale tilbud.

Du kan blot søge efter det som passer til dit behov. Hos os finder du Danmarks største samling af sociale tilbud, som resultat af vores søgemaskines indeksering af sociale tilbud online.

Vi hjælper gerne

Du har mulighed for selv at tage kontakt til de steder via søgemaskinen, men du kan også selv søge efter en ledig plads eller kontakte os her.

1.

FindSocialeTilbud.dk har den relevante information som brugerne søger, hvorfor siden stort set altid bliver vist på Googles første side i søgeresultaterne.

2.

Søgemaskinen bliver besøgt af borgerne selv, pårørende og sociale medarbejdere. Dette sikrer at du altid er med i overvejelserne hos de respektive søgende brugere.

3.

Alle brugere bliver henvist direkte til din hjemmeside, som skaber ekstra opmærksomhed omkring dit sociale tilbud. Det øger interessen og tilliden til sociale medarbejdere, borgere og pårørende, og gør det let for dem at vælge dit sociale tilbud.

4

Du skaber fuld gennemsigtighed ved at dele den information de besøgende brugere har behov for. Dette giver dit sociale tilbud større opmærksomhed og du kan nemme hjælpe borgere, pårørende og sociale medarbejdere.

Vi hjælper sociale tilbud i Danmark

4 grunde til at være synlig på FindSocialeTilbud.dk

Landet over er der mange sociale tilbud og der kommer flere til nærmest hver dag. Dette betyder en øget konkurrence mellem de forskellige sociale tilbud. Et tilvalg af jeres tilbud er en tillidserklæring til jeres opholdssted. Der er en tillid til at i benytter de rigtige metoder og beboerne på jeres opholdssted, har udviklet sig i en positiv retning. For at blive valgt og få en god omtale, kræves at i er synlige, sådan at det er let at komme i kontakt med jer. Dertil skal brugeren let finde frem til hvad i tilbyder og hvad de får ud af et ophold hos jer.

FindSocialeTilbud.dk er en af Danmarks største søgebaser og indeholder den relevante viden for brugerne. Når en bruger søger efter et opholdssted eller en behandling på Google, får de vist FindSocialeTilbud.dk som en af de øverste forslag. Derfor er det relevant for dig som tilbyder af et socialt tilbud, at være synlig på præcist denne side.

For alle og enhver

Hvem besøger find sociale tilbud?

Siden for den almene borger og sagsbehandleren

FindSocialeTilbud.dk er Danmarks største oversigt over opholdssteder, botilbud, dagskoler, plejehjem og behandlere. Besøgende kan derfor være alt fra pårørende, sagsbehandlere og almene brugere. Kendetegnet for dem der har behov for et socialt tilbud er, at de tit ikke er i stand til selv at søge hjælp. Siden bliver derfor i højere grad besøgt af dem, der skal hjælpe en pårørende, bekendt eller klient, med at finde et socialt tilbud.

Søgemaskinen FindSocialeTilbud.dk er gjort overskuelig, sådan at det er let for den almene borger, at søge information og finde det rigtige sted til sine pårørende. Siden er også for sagsbehandlere som søger sociale tilbud til dagligt, hvor siden er professionelt opstillet og overskueliggør tilbuddene.

Vores hjertesag er, at det skal være nemt at finde det rette sociale tilbud

Søgemaskinen for brugere som søger efter sociale tilbud

FindSocialeTilbud.dk besøges også af brugere der har behov for et socialt tilbud. Når der er overskud og mulighed for det, kan siden give et godt førstehåndsindtryk af det sted brugeren skal opholde sig den kommende tid. Siden er også overskuelig for brugeren, som selv vil søge hjælp og danne sig et overblik over hvilke tilbud kan hjælpe vedkommende.

I alt er FindSocialeTilbud.dk en side der bliver besøgt af folk i alle aldre, med forskellig baggrund og med forskellige ærinder. Derfor er siden designet overskueligt og sådan at den er let at navigere i. Dertil skal den give et godt førstehåndsindtryk af de forskellige sociale tilbud.

Vær opmærksom på dette når du søger et socialt tilbud

Trivsel på de sociale tilbud

De fleste foretrækker at bo i deres eget hjem, men dette er desværre ikke altid muligt i visse perioder, eller under specifikke tilstande. Ud fra den psykiske, fysiske og sociale tilstand, kan der vurderes at det er bedst at finde et socialt tilbud, som kan være behjælpelig for din bekendte, familiemedlem eller klient.

For at finde det helt rigtige sted, skal du være opmærksom på, hvilket behov det sociale tilbud skal hjælpe med. Hvilket behov skal stedet dække i forhold til behandling, personlig udvikling og mental balance. Når vedkommende flytter ind på et opholdssted, kan det være en stor omvæltning, med nye møbler som ikke er ens egne. Typisk bor man også tættere på naboerne end normalt. Den daglige aktivitet på opholdsstedet er som regel også i samarbejde med andre. En god start på opholdsstedet gør det lettere at trives og få en god relation til de andre beboere og personale.

Derfor er det vigtigt at tale med vedkommende, om stedet de skal opholde sig den kommende tid. En god forberedelse kan skabe en bedre start. Du kan være med til at hjælpe brugeren til en god start, som pårørende. Tal åbent om det kommende forløb, så det er klart hvad den kommende tid har at tilbyde.

Den gode fornemmelse er altafgørende

Når du søger et socialt tilbud, er det vigtigt med en god mavefornemmelse. Besøg altid hjemmesiden, hvor du kan læse om stedet og få dannet et indtryk af stedet og stedets omgivelser. Skab en god dialog med stedet, allerede inden den pårørende, din klient eller du selv flytter ind. Hvis det sociale tilbud ikke selv tilbyder et besøg inden indflytning, kan du altid høre om dette er muligt. På besøget kan du lægge mærke til følgende faktorer:

Den daglige drift på et socialt tilbud?

Daglige aktiviteter

Behovet for trivsel og udvikling kan være forskelligt fra individ til individ. De fleste trives dog bedst, når de har socialt samvær med andre og gode oplevelser dagligt. Aktiviteterne på et socialt tilbud skal tilpasses behovet og energien hos den enkelte. I forhold til aktiviteter, skal du være opmærksom på følgende:

Samarbejde ml. pårørende og borgere

Pårørende har en stor betydning for de fleste og specielt i en hård tid. Her kan du som pårørende være opmærksom på:

En motiveret ledelse på det sociale tilbud

Ledelsen der driver et sted, påvirker personalet på det pågældende sted. En ledelse skal udtrykke holdninger positivt og gå positivt til værks når de udarbejder arbejdsmetoder. En positiv ledelse, har en positiv indflydelse på den daglige drift og den måde personalet møder beboerne. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan ledelsen påvirker personalet og beboerne. Vær opmærksom på følgende faktorer:

Kvalitetsmåling af sociale tilbud

Kriterier for kvalitetsmåling

Socialstyrelsen har udviklet en kvalitetsmodel, som måler kvaliteten af hvert socialt tilbud, som stederne i øvrigt skal leve op til. Kvalitetsmodellen er et redskab, der giver socialtilsynet mulighed for dialog på et systematisk grundlag. Modellen bliver både brugt ved tilsynsbesøg og ved nye ansøgninger. Modellen udgør følgende syv punkter:

Bliv en del af FindSocialeTilbud.dk

Kvalitetsbedømmelse

Kvalitetsbedømmelsen vurderer hvilke resultater borgeren opnår på det pågældende sociale tilbud. Stedet bliver derved målt efter den udvikling og fremgang, de kan skabe med diverse aktiviteter og strukturen for dagligdagen.

Kvalitetsvurdering

En kvalitetsvurdering vurderer om det sociale tilbud lever op til diverse krav, som er bestemt for det pågældende sted.

Indenfor hvert punkt er der krav og regler der skal overholdes. Når et socialt tilbud kvalitetssikres, vurderes den samlede kvalitet.

FindSocialeTilbud.dk for dig der leder et socialt tilbud

Er et socialt tilbud det rigtige for en pårørende eller for dig selv

FindSocialeTilbud.dk er Danmarks største søgebase, hvor du finder opholdssteder, botilbud, dagskoler, krisecentre, plejehjem og behandlere. Siden henvender sig derfor til folk i alle aldre, i forskellige sindstilstande og er både oplysende og opbygget som en støttefunktion.

FindSocialeTilbud.dk kan være oplysende, når der er tvivl om en pårørende har behov for et socialt tilbud. Her kan siden oplyse og fortælle hvordan et socialt tilbud kan hjælpe.

FindSocialeTilbud.dk kan også oplyse pårørende om det opholdssted deres pårørende skal opholde sig på, sådan at de ved hvad det er for et sted deres kære skal opholde sig på.

For dig der skal opholde dig på et socialt tilbud, kan FindSocialeTilbud.dk svare på dine spørgsmål og forberede dig til en bedre start på opholdsstedet. Ved at læse om de forskellige tilbud, kan du finde frem til hvilket sted er bedst egnet til dit behov. Er du tildelt et sted, kan informationen forberede dig på opholdet og gøre dig mere tryg ved situationen.

FindSocialeTilbud.dk for sagsbehandleren

FindSocialeTilbud.dk er også platformen der gør det overskueligt for sociale arbejdere, der skal finde et socialt tilbud til en klient. Siden er opdelt overskueligt med inddelinger i kategorier, som gør det let for dig at danne et overblik over de tilbud, der er bedst egnet til din klient. Du kan også søge efter tilbud i områder, sådan at du ved hvad er muligt indenfor en specifik landegrænse. Du finder alle relevante oplysninger samlet på denne side, som gør det let for dig at videregive informationen, til andre af relevans.

I alt er FindSocialeTilbud velegnet til at søge information og sammenligne tilbud. Siden er let at navigere i, og derfor bruges den både af dem hvor sociale tilbud er en ny verden og dem der arbejder med sociale tilbud til dagligt.

Giv dit sociale tilbud de bedste rammer

Er din hjemmeside brugervenlig?

Som en del af FindSocialeTilbud.dk øges trafikken til din hjemmeside. Hver gang en bruger søger information om et socialt tilbud, bliver dit sociale tilbud vist som en mulighed og giver brugeren direkte adgang til din hjemmeside. FindSocialeTilbud.dk er udviklet i et tæt samarbejde med AWORK A/S, som er moderselskabet bag FindSocialeTilbud.dk.

Udviklingen af projektet har krævet en stor viden om hvad sociale tilbud kan tilbyde, hvordan der arbejdes, hvilke metoder der anvendes og hvad brugerne ønsker af et socialt tilbud. Den indsamlede viden er brugt til at udvikle FindSocialeTilbud.dk sådan at den er optimal for alle brugere. Designet er nøje udvalgt for at gøre det behageligt for øjet og funktionelt med relevante funktioner.

AWORK A/S har også mulighed for at designe eller re-designe din hjemmeside, sådan at brugerne klart forstår din vision, med en brugervenlig hjemmeside, i et flot og nutidigt design. Teknikken bag hjemmesiden kan udvikles sådan at du får en flot hjemmeside, som er klar til anvendelse. AWORK A/S tilbyder også en grundig gennemgang af teknikken bag din hjemmeside, sådan at du løbende kan tilføje information til brugerne. På den måde kan du selv vælge imellem en klar løsning, eller en hjemmeside du selv kan optimere og modernisere.

Du er altid velkommen at kontakte AWORK A/S og få et uforpligtende tilbud på din næste hjemmeside løsning. Med den store viden om hjemmesider og sociale tilbud, har AWORK A/S altid et godt design i ærmet til dig.

Oplever du bekymrende forhold på et socialt tilbud?

Henvendelser

Du kan altid henvende dig anonymt til Socialtilsynet, hvis du har bekymrende oplysninger om et socialt tilbud.

Der er fem socialtilsyn landet over, som fører tilsyn og sikrer at et socialt tilbud overholder reglerne og at borgerne der er på det pågældende tilbud har det godt. Det er disse fem socialtilsyn du kan henvende dig til, om du vil indberette om bekymrende forhold på et plejehjem, et bofællesskab eller noget helt tredje.

Socialtilsynet giver et øjebliksbillede af hvert socialt tilbud, sammen med de informationer de kan indhente.

Henvendelserne kan indberettes fra alle bekymrede borgere. En indberetning kan derfor både komme fra personale, beboere, pårørende eller en borger der ligger inde med information de mener socialtilsynet skal oplyses om.

Anonymitet og henvendelse

Du behøver ikke oplyse dit navn, når du henvender dig. Hvis du alligevel oplyser dit navn, bliver din henvendelse behandlet fortroligt.

Socialtilsynet har ikke ret til at oplyse det sociale tilbud, du har henvendt dig om, at de har fået en underretning. Du kan derfor roligt henvende dig med informationer, uden at dem du indberetter om, får noget at vide om din henvendelse. De får heller ikke oplyst dit navn.

Alle henvendelser undersøges nærmere. Dette betyder dog ikke, at du har ret til at få oplyst hvilke tiltag Socialtilsynet foretager sig, på baggrund af din henvendelse.

Vil du indberette bekymrende oplysninger?

Her kan du indberette bekymrende information om et socialt tilbud. Din henvendelse er krypteret og kan derfor aldrig blive tilgængelig for uvedkommende. Det er vigtigt at du kontakter den rigtige kommune, når du har en henvendelse om et socialt tilbud.

https://www.socialtilsynsyd.dk/forside/whistleblower
https://form.tilsyn.dk