Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Beskyttelse af søgninger

Fjernelse af indhold og blokering af søgemaskinens søgebots

Søgemaskinepolitik

Regler og rammer for vores søgemaskine

Sådan blokerer du FindSocialeTilbud.dks indekseringsbot

Hvis du ikke ønsker, at dit sociale tilbud og dets informationer skal vises i FindSocialeTilbud.dks søgemaskine kan du inkludere et noindex-metatag i din hjemmesides HTML-kode eller ved at returnere et “noindex” i HTTP-kildekoden. Når FindSocialeTilbud.dks indekseringsbot så gennemgår din hjemmeside, og ser tagget, slipper indekseringsbot din hjemmeside udelukkende fra FindSocialeTilbud.dks søgeresultater, uanset om andre hjemmesider linker til den.

Opsætning af “noindex”

For at implementere et “noindex”, for at forhindre FindSocialeTilbud.dks indekseringsbot fra indeksering af din hjemmeside, skal du placere følgende metatag i sektionen <head> på din hjemmeside:
<meta name=”findsocialetilbudbot” content=”noindex”>

Hjælp os med at få øje på dine metatags

Indekseringsbotten gennemgår løbende hundredevis af hjemmesider hver uge og vil også gennemgå dine metatags. Hvis din hjemmeside og/eller dens informationer stadig vises i FindSocialeTilbud.dks søgeresultater, er det sandsynligvis fordi den ikke har gennemgået din hjemmeside endnu, efter du har tilføjet tagget. Du kan anmode om, at FindSocialeTilbud.dk gennemgår din hjemmeside ved at skrive til [email protected]. En anden grund kan også være, at din robots.txt-fil blokerer denne webadresse fra FindSocialeTilbud.dks indekseringsbot.

Værktøjer til at sikre og filtrere indhold i søgemaskinen

Sådan forstås søgemaskinens bots, crawlere og indeksering

En anmodning om fjernelse eller blokering af information informationer vedrørende et socialt tilbud varer kun ca. fire til otte måneder. Efter denne periode kan dine oplysninger potentielt dukke op i FindSocialeTilbud.dks søgeresultater igen.

Selv når du blokerer en webadresse, stopper det ikke FindSocialeTilbud.dk fra at crawle din side; det forhindrer blot visningen af siden i søgeresultaterne. Hvis du anmoder om en midlertidig blokering af til et socialt tilbud, vil FindSocialeTilbud.dk fortsætte med at crawle webadressen, hvis den stadig findes og ikke er blokeret af en anden metode (f.eks. et noindex-tag som beskrevet ovenfor). Dette betyder, at din side kan blive crawlet og cachelagret igen, før du får fjernet eller sikret siden med en adgangskode. Således kan den dukke op i søgeresultaterne igen, når den midlertidige blokeringsperiode er udløbet.

Hvis FindSocialeTilbud.dk ikke kan tilgå din side søgemaskinen antage, at siden er forsvundet, og din blokeringsanmodning vil udløbe. Hvis der senere findes en side på denne webadresse, vil den blive betragtet som en ny side, der potentielt kan vises i FindSocialeTilbud.dks søgeresultater. Dette understreger vigtigheden af at sikre korrekt og kontinuerlig styring af indhold relateret til ens sociale tilbud på nettet.