Beskyttelse af søgninger

Fjernelse af indhold og blokering af søgemaskinens søgebots

Søgemaskinepolitik

Regler og rammer for vores søgemaskine

Pic Intro Service social media 1

Sådan blokerer du FindSocialeTilbud.dks indekseringsbot

Hvis du ikke ønsker, at dit sociale tilbud og dets informationer skal vises i FindSocialeTilbud.dks søgemaskine kan du inkludere et noindex-metatag i din hjemmesides HTML-kode eller ved at returnere et “noindex” i HTTP-kildekoden. Når FindSocialeTilbud.dks indekseringsbot så gennemgår din hjemmeside, og ser tagget, slipper indekseringsbot din hjemmeside udelukkende fra FindSocialeTilbud.dks søgeresultater, uanset om andre hjemmesider linker til den.

Opsætning af “noindex”

For at implementere et “noindex”, for at forhindre FindSocialeTilbud.dks indekseringsbot fra indeksering af din hjemmeside, skal du placere følgende metatag i sektionen <head> på din hjemmeside:
<meta name=”findsocialetilbudbot” content=”noindex”>

Hjælp os med at få øje på dine metatags

Indekseringsbotten gennemgår løbende hundredevis af hjemmesider hver uge og vil også gennemgå dine metatags. Hvis din hjemmeside og/eller dens informationer stadig vises i FindSocialeTilbud.dks søgeresultater, er det sandsynligvis fordi den ikke har gennemgået din hjemmeside endnu, efter du har tilføjet tagget. Du kan anmode om, at FindSocialeTilbud.dk gennemgår din hjemmeside ved at skrive til [email protected]. En anden grund kan også være, at din robots.txt-fil blokerer denne webadresse fra FindSocialeTilbud.dks indekseringsbot.

Værktøjer til at sikre og filtrere indhold i søgemaskinen

Sådan forstås søgemaskinens bots, crawlere og indeksering

En anmodning om fjernelse eller blokering af information informationer vedrørende et socialt tilbud varer kun ca. fire til otte måneder. Efter denne periode kan dine oplysninger potentielt dukke op i FindSocialeTilbud.dks søgeresultater igen.

Selv når du blokerer en webadresse, stopper det ikke FindSocialeTilbud.dk fra at crawle din side; det forhindrer blot visningen af siden i søgeresultaterne. Hvis du anmoder om en midlertidig blokering af til et socialt tilbud, vil FindSocialeTilbud.dk fortsætte med at crawle webadressen, hvis den stadig findes og ikke er blokeret af en anden metode (f.eks. et noindex-tag som beskrevet ovenfor). Dette betyder, at din side kan blive crawlet og cachelagret igen, før du får fjernet eller sikret siden med en adgangskode. Således kan den dukke op i søgeresultaterne igen, når den midlertidige blokeringsperiode er udløbet.

Hvis FindSocialeTilbud.dk ikke kan tilgå din side søgemaskinen antage, at siden er forsvundet, og din blokeringsanmodning vil udløbe. Hvis der senere findes en side på denne webadresse, vil den blive betragtet som en ny side, der potentielt kan vises i FindSocialeTilbud.dks søgeresultater. Dette understreger vigtigheden af at sikre korrekt og kontinuerlig styring af indhold relateret til ens sociale tilbud på nettet.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.