Søgemaskinens værktøjer

Effektive værktøjer til at finde det rette sociale tilbud

De brugbare værktøjer

Brugbare data skal sikre, at brugeren mødes med relevant information

Pic Intro Service social media 1

Den enkelte søgning skal fremkalde det rette resultat

Hvert år gennemføres tusindvis af søgninger på vores platform dedikeret til sociale tilbud. Vores søgeværktøjer sikrer, at du får præcis de oplysninger, du behøver, på det rette tidspunkt og i det mest brugbare format, afhængigt af din forespørgsel. Nogle gange er det et socialt tilbud med detaljer om et bestemt botilbud, andre gange er det praktiske oplysninger over nærmeste plejehjem eller kontaktinformation til et krisecenter.

Massevis af data i massevis af formater

Vi forsøger at behandle resultaterne ud fra brugerens søgetermer

Infokort leverer øjeblikkelige oplysninger om forskellige sociale institutioner og deres tilbud. Vores vidensdatabase omfatter data om tusindvis af steder og tjenester, med detaljer som f.eks. beskrivelse af steder, “Visitationsansvarlig”, “Tillægsydelser”, “Specialisering” m.m. og giver dig mulighed for at dykke dybere ned i oplysningerne.

Rutevejledning og trafik, via det enkelte sociale tilbuds Google Maps adresse, viser den bedste vej direkte i søgningen, når du f.eks. skal finde vej til et botilbud eller en dagskole. Det er designet sådan, at når du søger efter en adresse eller en lokalitet, får du relevante sociale tilbud præsenteret for at gøre det lettere at nå frem til destinationen.

Fra at se hvem lederen er til normering det enkelte sted — vi leverer den nødvendige viden. Uanset om du søger efter nærliggende plejecentre eller resultater fra lokale dagskoler, så sørger vores søgemaskine for, at du får pålidelig og relevant information direkte på søgeresultatsiden.

Fremhævede uddrag fokuserer på nyttigt indhold. Når vores systemer identificerer et særligt informativt uddrag fra et socialt tilbud, der beskriver det enkelte sociale tilbud, præsenterer vi det klart, så brugerne hurtigt kan få et overblik og nemt klikke sig videre til de fulde oplysninger. Dette er særligt værdifuldt for brugere, der søger via mobile enheder og tablets.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.