FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Historien bag

Sådan blev FindSocialeTilbud.dk til og dette er vores visioner

Visionerne om et bedre i morgen

FindSocialeTilbud.dk så i 2016 dagens lys for første gang, da Allan, en af grundlæggerne, har  haft personlige erfaringer og et brændende ønske om at forbedre tilgængeligheden og gennemsigtigheden af sociale tilbud i Danmark. I dag drives FindSocialeTilbud.dk af Allan, medstifter Jesper, samt et team af kompetente konsulenter, webudviklere m.fl.

Allans rejse begyndte med hans nære oplevelser med skizofreni, som ramte nærmeste familie og gav ham et dybdegående indblik i de udfordringer, som mennesker med psykiske lidelser og deres familier står overfor.

Disse personlige erfaringer blev yderligere forstærket, da Allans søn er født med diagnosen FOXP1, en sjælden genetisk tilstand, der kræver specifikke sociale og medicinske indgreb. Disse livsændrende begivenheder har blot intensiveret Allans motivation for at skabe forandringer og forbedringer inden for branchen. Allan indså nemlig hurtigt, hvor vanskeligt det kunne være for familier som hans egen at navigere i det komplekse landskab af sociale tilbud, hvorfor han, medstifter Jesper og resten af teamet, har fundet det som en enorm hjertesag at forbedre og optimere på dette område.

Allan er iøvrigt indehaver af hjemmesiden foxp1.dk, hvor han og hans hustru fortæller mere om deres oplevelser med FOXP1 diagnosen.

Allan Hansen - Partner hos FindSocialeTilbud.dk

En klar vision

Vi vil forbedre branchens synlighed og tilgængelighed, med respekt for privatlivet

FindSocialeTilbud.dk

Med en klar vision om at gøre branchen mere transparent grundlagde vi FindSocialeTilbud.dk. Platformen er designet til at være en brugervenlig søgemaskine, hvor sagsbehandlere, borgere, pårørende, og andre interessenter nemt kan finde og sammenligne de forskellige sociale tilbud. Ved at tilbyde en omfattende database, der ikke kun fokuserer på antallet af tilbud, men også på kvaliteten af de tilbudte tjenester, ønsker vi at fremhæve de fagligt dygtige sociale tilbud, der kan gøre en reel forskel.

Vores mål med FindSocialeTilbud.dk er at skabe bedre forudsætninger for alle borgere, uanset deres specifikke behov, så de kan opnå et bedre liv med støtte, der matcher deres individuelle situation. Dette inkluderer en særlig fokus på at sikre, at de mest sårbare i samfundet, som dem med sjældne eller komplekse diagnoser, får den nødvendige hjælp og støtte.

Målet for et bedre i morgen

Vores initiativ er ikke kun en tjeneste som søgemaskine; det er et community, hvor viden deles, og hvor der er mulighed for at fremme en bredere forståelse for branchen, og accept af mennesker med særlige behov. Ved at bringe lyset til de fagligt dygtige sociale tilbud, håber vi også at inspirere til fortsatte forbedringer inden for branchen, så fremtiden for borgere, som Allans søn, kan være fyldt med håb og muligheder.

FindSocialeTilbud.dk er vores dedikation til at gøre en forskel: En platform der hver dag arbejder på at gøre det bare en lille smule lettere for sociale tilbud, borgere, pårørende, sagsbehandlere m.fl., som står over for udfordringer, og som søger efter håndgribelige løsninger i en ofte uigennemskuelig verden af sociale tilbud.

0 0NCHT9uWuKW6Xd4G 1

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.