Kom nemt og hurtigt i gang.

Få det bedste ud af at være en del af FindSocialeTilbud.dk. Vi har har valgt at gøre det nemt og overskueligt med kun 2 valgmuligheder. Resten er op til dig og dit sociale tilbud.

Basis Profil

For sociale tilbud der lige vil prøve det af
kr 0 Ingen kreditkort nødvendigt
 • Beskrivelse af stedet*
 • Vis målgruppe
 • Vis specialisering
 • Vis aldersgruppe
 • Vis takster

Pro Profil

For sociale tilbud der vil have hele pakken
kr 749 pr. måned / faktureres årligt
 • Funktioner som Basis indeholder
 • Konkrete henvendelser fra sagsbehandlere
 • Adgang til profilen
 • Vis ledige pladser
 • Billeder af stedet
 • Ny hjemmeside til dit sociale tilbud
 • Bliv fremhævet i søgeresultaterne
 • Og meget mere - læs mere nedenfor...
Priser og pakker
Basis Profil
Pro Profil
Vis ledige pladser
Adgang til profilen
Billeder af stedet
Beskrivelse af stedet*
Vis målgruppe
Vis specialisering
Vis takster
Vis aldersgruppe
Ny hjemmeside til dit sociale tilbud
Bliv fremhævet i søgeresultaterne
Henvendelser fra sagsbehandlere
Henvendelser fra pårørende og borgere
Verificeringsmærke til hjemmeside
Link til hjemmeside
Link til Tilbudsportalen
Support til hjemmeside
Support til Pro Profil
Opsætning og drift af mails
Drift og vedligeholdelse af hjemmeside

* I en Basis Profil må der i beskrivelsen ikke fremgå link til hjemmeside, tilbudsportalen eller andre steder. Der må ligeledes ikke fremgå telefonnumre og/eller mail-adresse til stedet.

Har man yderligere afdelinger og ønskes der oprettelse af Pro Profiler til disse ekstra afdelinger, så koster det følgende for Pro Profiler til ekstra afdelinger: 
1 ekstra afdeling: 1 år, 2.695,-
1 ekstra afdeling: 2 år, 4.295,-
1 ekstra afdeling: 4 år, 9.495,-
1 ekstra afdeling: 6 år, 14.995,-

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

 1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

 2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

 3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

 4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.