FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Søg efter en ledig plads

Bliv en del af FindSocialeTilbud.dk

Danmarks største kontaktbase

FindSocialeTilbud.dk, Danmarks største kontaktbase for sociale tilbud, samler alle sociale tilbud i én søgemaskine så kommunale sagsbehandlere, rådgivere, pårørende og almene borgere nemt og tidsbesparende kan søge efter en plads på et socialt tilbud til en borger.

Vores søgemaskine indekserer hver dag flere hundrede sociale tilbud fra hele landet. Det betyder, at du som sagsbehandler, rådgiver, pårørende og almen borger er garanteret et opdateret opslagsværk af sociale tilbud.

Sagsbehandlere, rådgivere, pårørende og almene borgere kan frit og gratis benytte FindSocialeTilbud.dk til at søge efter ledige pladser på sociale tilbud samt søge steder ud, ud fra en bestemt paragraf m.m.

graduation cap

Dokumenteret værdi

Siden 2016 har vi formidlet kontakten med +40.000 borgere og +2.000 sociale tilbud rundt om i Danmark. Det gælder lige fra kontakt fra sagsbehandlere og rådgivere til deciderede anbringelser.

hand

Vi sparer din tid

Uanset om du er borger, pårørende, sagsbehandler eller anden rådgiver, så sparer vi tid i din fremsøgning af socialt tilbud. I gennemsnit sparer vi dig 4 timer ved hver fremsøgning af socialt tilbud.

Vector

Find det rette sociale tilbud

Via vores søgemaskine kan du fremsøge alle Danmarks sociale tilbud. Vores søgemaskine opdateres dagligt og du finder alt fra opholdssteder, botilbud, dagskoler, plejehjem til andre sociale tilbud.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.