Support

Få hjælp via vores vejledninger

Vil du redigere dit sociale tilbud?

Det som de fleste sociale tilbud spørger ind til er hvordan man redigerer sit sociale tilbud i søgemaskinen. Vi har dermed lavet en nem vej til den vejledning nedenfor.

About Page intro pic

Opret en god beskrivelse

Det er super vigtigt, at du skriver en god beskrivelse på din profil, så Google vurderer den højt og den er appellerende overfor de besøgende. Det øger dit sociale tilbuds chancer for at blive kontkatet.

Udfyld informationer

Ligesom det er vigtigt med en god beskrivelse, så er det vigtigt, at du udfylder alt det du kan af informationer på din profil. Alt fra hvem lederen er, til hvilke specialiseringer og målgrupper I har er vigtig information for de besøgende.

Har du ledige pladser?

Hvis du har ledige pladser på dit sociale tilbud, så husk at angive det og angiv gerne præcist hvor mange normerede pladser du har samt hvor mange ledige pladser du har. Jo mere præcis du er, jo større er chancerne for at blive kontaktet.

Opret dine links

Husk at indtaste links til både din hjemmeside og dit sociale tilbuds profil på Tilbudsportalen. Det øger dine chancer for at blive kontaktet, da du giver de bedste indsigter i dit sociale tilbud.

Vi hjælper dig på vej

Brug for mere hjælp?

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål eller du har brug for mere support til din profil, så kontakt os

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.