Kundeudtalelser

Det siger de om at bruge FindSocialeTilbud.dk

Uddrag af kundeudtalelser

Vi hjælper opholdssteder, botilbud, dagskoler, krisecentere m.fl.

Jørgen fra ProjektPlanB

“Vi er blevet ekspederet venligt, hurtigt og effektivt, FindSocialeTilbud.dk har givet vores hjemmeside et frisk pust, den var meget tekst tung før, men nu er den let og overskuelig.

Der er altid god kommunikation og hurtig ekspedering”

Johnny Rasmussen fra Risbygård

“Det er rart for os at vi har det hele samlet et sted. De forældre som bruger vores hjemmeside synes jo også den er god. Servicen som vi får hos FindSocialeTilbud.dk er god og de er gode til at give sig god tid til os.”

Hanne Olivia Åkerlind fra Fonden Pamhulebo

“Vi har fået lavet vores hjemmeside og vores online profil på Find Sociale Tilbud.
Det har vi været glade for og er godt tilfreds.”

Stine Haislund fra Søjlerne / Ourcamp

“Jeg har kun oplevet god service fra FindSocialeTilbud.dk og er virkelig tilfreds med det arbejde de har lavet for os. Vi vil bestemt anbefale FindSocialeTilbud.dk til andre.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.