Vores søgemaskine

Danmarks største søgemaskine over sociale tilbud

Værdi og relevans

Vi vil være værdiskabende når det rette sociale tilbud skal findes

Pic Intro Service social media 1

Missionen med vores søgemaskine

Vores mission er at gøre sociale tilbud som opholdssteder, botilbud, dagskoler, plejehjem, plejecentre, krisecentre og andre lignende faciliteter synlige og tilgængelige for alle. Dette begynder med at skabe opmærksomhed og forståelse gennem information.

I en verden, der konstant forandrer sig, har vi udviklet og forbedret vores tilgang til at fremhæve disse vigtige tilbud. Lær mere om vores tilgang til at synliggøre sociale tilbud.

Den rette information, på det rette tidspunkt

Vi arbejder kontinuerligt på at indsamle og organisere information fra forskellige kilder for at give dig adgang til de mest relevante og brugbare oplysninger om sociale tilbud. Læs mere om, hvordan vi arbejder med information om sociale tilbud.

Vi præsenterer information på forskellige måder, afhængigt af hvad der er mest nyttigt for den type sociale tilbud, du søger oplysninger om. Få mere at vide om, hvordan vi præsenterer disse oplysninger.

Vores formål er at tilbyde pålidelige oplysninger, samtidig med at vi sikrer beskyttelse af dine personlige data. Læs mere om vores sikkerhedsforanstaltninger.

Pic Intro Service social media 1

Vi værner om sikkerheden

Dit besøg, din søgning og din data er i sikre hænder

Vi tager datasikkerhed og overholdelse af GDPR (General Data Protection Regulation) meget alvorligt. Som en del af vores forpligtelse til at beskytte personlige oplysninger og opretholde højeste standarder for databeskyttelse, sikrer vi, at al vores data udelukkende lagres inden for EU’s grænser. Dette gør det muligt for os at overholde de strenge EU-lovgivninger om databeskyttelse, der er designet til at sikre borgernes rettigheder.

Desuden opbevares al vores data i et miljø, der er certificeret efter ISO-standarderne, hvilket garanterer, at vi opfylder internationale krav til sikkerhedsstyringssystemer. Vores ISO-certificering bekræfter vores engagement i at implementere, vedligeholde og forbedre kontinuerligt vores sikkerhedsforanstaltninger, hvilket sikrer en robust beskyttelse af de data, vi håndterer.

Vores indsats for at opretholde en streng datasikkerhed og overholde GDPR viser vores dedikation til ikke kun at beskytte privatlivets fred, men også til at styrke tilliden mellem os og dem, vi tjener.

Ønsker man at fjerne indhold fra vores søgemaskine eller blokere vores søgebots i forhold til at blive crawlet eller indekseret, så kan man besøge denne side for fjernelse og blokering af indhold.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.