fbpx
Paragraf 107, Bosted, opholdsted i Svebølle.

Er du udviklingshæmmet eller sent udviklet? og er du over 18 år, som drømmer om en hverdag med andre ligesindede, hvor du bliver en del af et sjovt, aktivt og socialt fællesskab, og hvor der samtidig er der plads til at du kan være dig selv? Så er Bostedet Fonden Den gamle Skole måske en mulighed for dig!

Der er plads til 8 unge mennesker. Du bor på dit eget værelse og er fælles om bad og toilet, køkken, og flere opholdsstuer, hvor der sker en del aktiviteter.

Vi har en uformel og familiær omgangsform og lever mest muligt som en familie. Derfor hjælper de unge selvfølgelig til med det huslige. Både med at gøre rent på egne værelser og med at løse fællesopgaverne inde som ude. Flere af de unge har en ugentlig maddag, hvor de handler ind og laver aftensmad. På den måde lærer de unge i deres eget tempo at klare sig selv. Og de får selvfølgelig den hjælp, de hver især har behov for.

Vores målgruppe henvender sig til udviklingshæmmede unge mennesker over 18 år, dels unge med brug for struktur i dagligdagen og unge som har svært ved at indgå i sociale sammenhænge, hvor deres udvikling er forsinket eller uregelmæssig. De er aldersvarende udviklet på nogle områder og men ikke andre, det kan være unge med:

– Autisme
– ADHD
– tilknytningsforstyrrelse
– syndromer
– udviklingsforstyrrelse
– udviklingshæmmede med uhensigtsmæssig adfærd.

Kontakt det sociale tilbud

Contact with business owner

Your request has been submitted successfully.