fbpx

Den Selvejende Institution Nybro

 

Vær den første til at bedømme!

Nybro er beliggende i den gamle bydel i Aabenraa 2 min. gang fra centrum. Nybro har til huse gamle byhuse, der gennem de seneste år er blevet renoveret således, at det fremstår nyt og tidssvarende.

Hovedhuset rummer 9 værelser, 3 køkkener, 2 stuer, computerrum. Overfor hovedhuset har Nybro 6 selvstændige lejligheder med i alt 15 værelser samt 3 selvstændige udslusningslejligheder i forlængelse af Nybro.
Derudover er der til institutionen tilhørende en særskilt administrationslejlighed samt en Beskæftigelses afdeling.

Vores viden bygger på 30 års erfaring i kombination med den nyeste viden samt forskning på området. Nybro´s, aflastning, døgnpladser, timebaseret aflastning, STU samt efterværn retter sig til kommuner samt forældre, der ønsker et professionelt og individuelt tilbud.

På Nybro ved vi, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af gennemgribende udviklingsforstyrrelser er meget forskellige og derfor har individuelle muligheder samt behov. Derfor tilrettelægges alle tilbud i samarbejde med barnet/den unge, forældre og sagsbehandler.

Børnene/de unge mødes med en anerkendende, tydelig samt struktureret tilgang hvor nærvær, omsorg og tryghed er i højsæde. Der er et forudsigeligt miljø, hvor det enkelte barn/ung mødes der, hvor behovet er. I det pædagogiske arbejde er udvikling af selvstændighed hos den enkelte barn/ung i fokus. I processen hen imod den størst mulige personlige selvstændighed benyttes de pædagogiske metoder, der tilgodeser den enkelte barn/ungs udviklings niveau.

Den Selvejende Institution Nybros pædagogiske metoder tager udgangspunkt i TEACCH/Treatment and Education of Autistic and Communication) samt KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik). Den Selvejende Institution Nybros pædagogiske praksis tager udgangspunkt i det enkelte barns kognitive niveau, behov samt interesse, hvor læring og udvikling af hensigtsmæssige sociale mestringsstrategier tillæres.

Download standardbeskrivelse: Klik her.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)