Storskoven er en selvejende institution med bestyrelse, som er stiftet I 2005. Storskoven har specialiseret sig i pædagogisk arbejde med unge mellem 13 og 23 år med adfærdsmæssige, sociale eller psykiske problemstillinger. Vi tilbyder udviklingsmulighed for unge, der er kommet skævt ind på ungdomslivet, og vi giver et kærligt skub til de unge, der har begyndende misbrug, kriminalitet og andre tegn på mistrivsel.

I løbet af 2009 har institutionen gennemgået en større forandringsproces med henblik på at sikre, at alle aspekter af virksomheden lever op til de almindelige kvalitetskrav samt at tilbuddene afstemmes med samfundsudviklingen. Således fremstår Storskoven i dag som en moderne institution, der tilbyder professionelle pædagogiske løsninger af høj kvalitet.

Vi er akkrediteret hos Akkreditering Danmark i sommeren 2013.

Vi ligger placeret centralt i landet og centralt på landet, hvilket vil sige, at vores geografiske beliggenhed er central for både jyske, sjællandske og fynske kommuner. Vi bor lige på den anden side af byskiltet, og er derfor i gåafstand til byen samt 13 minutter fra Odense i tog.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107

Leder

Vibeke Mouridsen

Diagnose

Personlighedsforstyrrelse

Alder

13-17 år, 16-23 år, 18-23 år