ET MIDLERTIDIGT OPHOLDSSTED

På Stormly kan vi tilbyde dig midlertidigt ophold, hvis du er kvinde og mangler bolig eller i din nuværende situation ikke kan bo i egen bolig på grund af svære, sammensatte problemer.Under opholdet kan du få støtte til at komme videre med dit liv, indtil du igen kan bo selv , eller indtil der er fundet en anden varig løsning.

STORMLY MODTAGER IKKE KVINDER DER ER I AKTIVT MISBRUG, DE SKAL VÆRE AFRUSEDE INDEN ANKOMST

IDEGRUNDLAG-VÆRDIER

Udgangspunktet for arbejdet på Stormly er, at ethvert menneske har ret til et værdigt liv, og at den enkelte skal mødes med respekt og åbenhed.Et socialt forpligtende fællesskab, hvor man:

  • Respekterer hinanden,
  • Interesserer sig for hinanden,
  • Har øje for hinandens ressourcer,
  • Rummer hinandens begrænsninger
  • Støtter og hjælper hinanden,
  • Hjælper hinanden med det daglige, praktiske arbejde
  • Har fælles oplevelser og aktiviteter.

Det er en af medarbejdernes vigtigste opgaver at indgå i og fremme denne form for fællesskab.

Vi tror på, at man som menneske bedst udvikler sig og opnår en følelse af værdi, når man deltager i et socialt forpligtende fællesskab, hvor man bliver mødt med respekt, og hvor der er brug for det, man kan.

Kontakt det sociale tilbud

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Min redning og bedste sted for alle mulige problemer i dagligdagen.

Dette sted er virkelig et dejligt “familie” struktur. I starten var jeg bange for de andre piger, men det skulle vise sig at det var de dejligst piger som selv havde lignede historie som vi alle kæmpede. Alle piger får deres egen værelse, jeg elskede mit gamle værelse i 42 . Jeg oplevede vi kom tættere på hinanden, lavede god mad ,tog på ture . Det at stå op og nyde en kop kaffe i haven og efter morgenmaden gik vi nogle af tøserne en tur …man kan godt tage lidt på med alt de lækkerier og bagværk?. Jeg oplevede at mit selvværd og tilliden til andre kom tilbage og de mennesker som kommer hver dag og ser til at vi er glade er jeg meget taknemmelig for at have mødt. Vis det er for at få lidt ro så får du ro ,har du brug for at få hjælp til daglig dagen så er de der for dig .Jeg kan ikke skrive alt det som jeg oplevede og er stadig gemt i mit hjerte så kan det helt klart anbefales og selv om det var i sommeren 2017 så er det en af mine bedste minder og et rigtigt sjove grin og oplevelser samt massere af knus og tryghed. (Sheila?).

Jernkongen37

1 Anmeldelser