FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

ET MIDLERTIDIGT OPHOLDSSTED

På Stormly kan vi tilbyde dig midlertidigt ophold, hvis du er kvinde og mangler bolig eller i din nuværende situation ikke kan bo i egen bolig på grund af svære, sammensatte problemer.Under opholdet kan du få støtte til at komme videre med dit liv, indtil du igen kan bo selv , eller indtil der er fundet en anden varig løsning.

STORMLY MODTAGER IKKE KVINDER DER ER I AKTIVT MISBRUG, DE SKAL VÆRE AFRUSEDE INDEN ANKOMST

IDEGRUNDLAG-VÆRDIER

Udgangspunktet for arbejdet på Stormly er, at ethvert menneske har ret til et værdigt liv, og at den enkelte skal mødes med respekt og åbenhed.Et socialt forpligtende fællesskab, hvor man:

 • Respekterer hinanden,
 • Interesserer sig for hinanden,
 • Har øje for hinandens ressourcer,
 • Rummer hinandens begrænsninger
 • Støtter og hjælper hinanden,
 • Hjælper hinanden med det daglige, praktiske arbejde
 • Har fælles oplevelser og aktiviteter.

Det er en af medarbejdernes vigtigste opgaver at indgå i og fremme denne form for fællesskab.

Vi tror på, at man som menneske bedst udvikler sig og opnår en følelse af værdi, når man deltager i et socialt forpligtende fællesskab, hvor man bliver mødt med respekt, og hvor der er brug for det, man kan.

Kontakt Stormly

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Min redning og bedste sted for alle mulige problemer i dagligdagen.

Dette sted er virkelig et dejligt “familie” struktur. I starten var jeg bange for de andre piger, men det skulle vise sig at det var de dejligst piger som selv havde lignede historie som vi alle kæmpede. Alle piger får deres egen værelse, jeg elskede mit gamle værelse i 42 . Jeg oplevede vi kom tættere på hinanden, lavede god mad ,tog på ture . Det at stå op og nyde en kop kaffe i haven og efter morgenmaden gik vi nogle af tøserne en tur …man kan godt tage lidt på med alt de lækkerier og bagværk?. Jeg oplevede at mit selvværd og tilliden til andre kom tilbage og de mennesker som kommer hver dag og ser til at vi er glade er jeg meget taknemmelig for at have mødt. Vis det er for at få lidt ro så får du ro ,har du brug for at få hjælp til daglig dagen så er de der for dig .Jeg kan ikke skrive alt det som jeg oplevede og er stadig gemt i mit hjerte så kan det helt klart anbefales og selv om det var i sommeren 2017 så er det en af mine bedste minder og et rigtigt sjove grin og oplevelser samt massere af knus og tryghed. (Sheila?).

Jernkongen37

0 Anmeldelser

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

 1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

 2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

 3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

 4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.