Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Opholdsstedet Hjortemarksgaard

Tillid, ansvar og faglighed.
Det er afgørende at der er tillid mellem alle parter i vores arbejde. Dvs. at barnet/den unge skal have tillid til den voksne som skal hjælpe med at skabe et trygt og udviklende hjem/aflastningstilbud. De pårørende skal have tillid til vores arbejde, dvs. fagligheden, det personlige engagement samt vores kommunikation. Kommunerne som betaler regningen skal også kunne stole på vores kvalitet og vores kommunikation.

Alle medarbejdere skal tage ansvar for den børn og unge som er i deres varetægt. Ledelsen skal give medarbejderne ansvar og kompetencer som matcher kvalifikationer og målsætninger. Ledelsen tager ansvar for at skabe rammerne for det bedst mulige tilbud, så medarbejdernes kompetencer kan komme til deres ret. Gode fysiske rammer, god kommunikation og gode efteruddannelsesmuligheder, samt en lydhør ledelse der tager problemer alvorligt, og handler relevant og professionelt.

En faglighed baseret på en neurologisk tilgang og et fælles sprog med udgangspunkt i en naturvidenskabelig forståelse af hjerneskader og udviklingsforstyrrelser, kombineret med et personligt engagement baseret på kærlighed til vores medmennesker, er grundlaget for det faglige virke på Hjortemarksgaard.

Tillid, ansvar og faglighed.Det er afgørende at der er tillid mellem alle parter i vores arbejde. Dvs. at barnet/den unge skal have tillid til den voksne som skal hjælpe med at skabe et trygt og udviklende hjem/aflastningstilbud. De pårørende skal have tillid til vores arbejde, dvs. fagligheden, det personlige engagement samt vores kommunikation. Kommunerne som betaler regningen skal også kunne stole på vores kvalitet og vores kommunikation.Alle medarbejdere skal tage ansvar for den børn og unge som er i deres varetægt. Ledelsen skal give medarbejderne ansvar og kompetencer som matcher kvalifikationer og målsætninger. Ledelsen tager ansvar for at skabe rammerne for det bedst mulige tilbud, så medarbejdernes kompetencer kan komme til deres ret. Gode fysiske rammer, god kommunikation og gode efteruddannelsesmuligheder, samt en lydhør ledelse der tager problemer alvorligt, og handler relevant og professionelt.En faglighed baseret på en neurologisk tilgang og et fælles sprog med udgangspunkt i en naturvidenskabelig forståelse af hjerneskader og udviklingsforstyrrelser, kombineret med et personligt engagement baseret på kærlighed til vores medmennesker, er grundlaget for det faglige virke på Hjortemarksgaard.

Kontakt Opholdsstedet Hjortemarksgaard