FindSocialeTilbud.dk

Antal ledige pladser: 2

Fonden Ansminde

Fonden Ansminde er et selvejende Bosted og Samværs- og aktivitetstilbud for mennesker over 18 år med fysisk/psykisk nedsat funktionsevne.

Vi er beliggende i den lille landsby Basballe, midt i Nationalpark Mols bjerge – midt i skøn natur og med en masse skønne dyr og mennesker omkring os.

Botilbuddet er beliggende på gården Ansgaard som er en helt nybygget gård med 5 lejligheder i hver længe og fællesarealer i hovedbygningen.

Samværs og aktivitetstilbuddet er beliggende på nabo gården Schmidtsminde .

De to gårde er forbundet via en sti mellem de to haver.

Her er du en del af en stor familie og dermed også en del af et netværk og en støtte for hinanden og for pårørende.

Vi vil sammen sikre dig en fremtid fuld af glæde, indhold, medbestemmelse – og udvikling hele livet.

Vi har fokus på et godt og konstruktivt samarbejde med din hjemkommune til sammen at sikre dig en helhedsorienteret fremtid hos os.

Vi er et helt særligt sted med en helt særlig ånd og kultur som vi er stolte af. Vi brænder for stedet og de mennesker der giver det liv.

Vi er godkendt til ophold efter Servicelovens §85, §107 samt §108. Der er personale hele døgnet, så man altid kan finde hjælp og tryghed.

På ejendommen Ansgaard kan vi tilbyde en 2 værelses lejlighed på 55 m2. Men vores fælles stuer i hovedbygningen er vores samlingspunkt. Her spiser vi sammen, hygger sammen som en stor samlet familie.

Vi vægter familierelationer meget højt, og derfor er familierne en integreret del af vores sted. Den ene fælles bygning er indrettet så man kan samle sin familie til fødselsdage mv.

Din familie kan naturligvis overnatte når de er på besøg hos dig. Overnatning kan ske i din egen lejlighed, men ellers vil der være sepperate værelser til rådighed på nabogården.

 

Læs mere på vores hjemmeside http://ansminde.dk/

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107

Leder

Linda Klindrup Mejer

Visitationsansvarlig

Linda Klindrup Mejer

Antal normerede pladser

10

Diagnose

Autisme, Hjerneskade, Udviklingshæmning

Alder

18-23 år, 24-30 år, +30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=WJH-3849&afdelingsid=be9fa6f4-09a4-4ace-983b-fb362b685621&aktivtMenupunkt=ALLE_TILBUD

Tillægsydelser

Bostøtte § 85

Antal ledige pladser

2

Kommune

Syddjurs

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.