FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Bostedet Bredgade ligger i hjertet af Tårs i Nordjylland, vi tilbyder botilbud jf. §107 og §103
Bosted med nærvær, hjemlige rammer og pædagoger i øjenhøjde.
På Bostedet Bredgade er vi aktivt lyttende og støtter op om hver enkelt beboers ønsker og fremtid. Vi går gerne bagved og skubber på, går ved siden af og holder i hånden og/eller foran og prøver først. Vi bestræber os på aktivt at være en medspiller til at hver enkelt får de bedste forudsætninger for at kunne blive den bedste udgave af dem selv. Dette gælder både beboere såvel som personale. I fællesskab vokser vi.

En ramme for autenticitet og livskvalitet.

”Enighed gør stærk, men forskellighed gør spændende.”
Vi arbejder ud fra en relations skabende tanke. En tanke om, at alle er lige værdige, uden at være lige stillede i livet. Vi mentaliserer, reflekterer og indlever os i de mennesker vi arbejder med. Vi er inspireret af K.E. Løgstrup og tror på ægtheden i hans ord:
”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin egen hånd. Det kan være meget lidt, en forbigående stemning, en oplagthed, man får til at visne, eller som man vækker, en lede, man uddyber eller hæver. Men det kan også være forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om den andens liv lykkes eller ej.”
Bostedet Bredgade er et bosted med højt til loftet. Et sted hvor pladsen er stor nok til, at alle, såvel beboere som personale, kan være dem selv og arbejde hen i mod, at alle hver især kan være med til at skabe deres eget liv. Bostedet Bredgade bestræber sig altid på at kunne give hver enkelt de bedste vilkår og muligheden for at de kan blive den bedste udgave af dem selv, uden kassetænkning. Vi tænker ud af kassen. Et sted med autenticitet med pædagoger, der arbejder ud fra en mentaliserende tankegang. Vi er assertivt tænkende og ønsker at se mennesket bag en evt. diagnose. Et sted hvor relation er i højsædet.
Vi tilbyder et bosted med plads til 7 beboere indskrevet på en § 107. Et bosted med tilknyttet dagtilbud § 103 i form af vores kommende café med plads til 7 brugere.
Vi har omdannet det tidligere Tårs Hotel til Bostedet Bredgade.

Bostedet Bredgade er godkendt af Socialtilsyn Øst og Socialtilsyn Midt.
Afdelingen er godkendt til følgende;
Målgruppe: Udviklingshæmning Aldersgruppe: 18 – 67 år
Beskrivelse af målgruppen
Bostedet Bredgade er et specialiseret, døgndækkende bosted til 7 borgere, med varigt og nedsat funktionsniveau, som har brug for en individuel og særlig tilrettelagt socialpædagogisk indsats.
Der er tale om udviklingshæmmede borgere, hvor særligt komplekse problematikker kan gøre sig gældende.
Diagnoser eller handicap kan ikke anvendes som selvstændigt visitationskriterium til Bostedet Bredgade, men derimod er udgangspunktet den enkelte borgers behov i forhold til en individuelt tilrettelagt socialpædagogisk tilgang.
Målgruppen kan eksempelvis være borgere med en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse evt. kombineret med handicap.
Målgruppen kan være borgere, der eksempelvis ikke magter eller mestre eget liv. Borgere der har svært ved at bo for sig selv og har svært ved at få fodfæste i arbejdslivet.
Bostedet Bredgade har integreret dagtilbud efter servicelovens § 103.
Faglig tilgang:
– Relationspædagogisk tilgang
– Anerkendende tilgang
– Kommunikationspædagogisk tilgang
Metoder:
– Motiverende samtale (MI)
– Social færdighedstræning
– Jeg-støttende samtale

Hver beboer får egen lejlighed på 15 kvm beboelse med eget stort badeværelse inkl. Bruseniche og wc. Dertil er en entre på 1 kvm med skabsplads.
Der er stort fælleskøkken tilknyttet bo enheden.
Dertil er et hyggeligt opholdsrum med tv, Playstation 4, WII, diverse brætspil og spiseplads til evt. gæster.
Bostedet Bredgades dagtilbud er en kommende café. Pt. er vores industrikøkken under renovering. Dette giver dog mulighed for vores kommende beboere kan være med til at sætte hvert deres personlige præg på caféen.
Vores kommende café vil have vores beboere ansat. De vil her kunne få muligheden for en meningsfuld hverdag og et ansvar at stå op til ved at kunne byde borgere i Tårs og omegn velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi påtænker også at tilbyde vores lokaler, som klub for borgere, der er ligesindede med vores beboere. Tilbuddet om klubaftner tilbydes til borgere i og omkring Vendsyssel etc. Her vil vi kunne tilbyde en ugentlig klubaften med diverse aktiviteter så som, spilaftener, socialt samvær, banko aftner og måske endda live musikevents i den store sal. Vi ønsker også, at lokalerne fortsat vil kunne bruges til kaffe ved begravelse og mindre selskaber.
Ydermere har vi 6 værelser på den gamle hotelværelsesdel. Disse påtænker vi kunne omlægges til en form for ”Bed And Breakfast.” Dette ville således blive en del af vores dagtilbud og derved være en mulighed for turister og evt. Dana Cup. Den del af hotellet ikke har direkte sammenhæng med og derfor ingen adgang til den del, som nu er omlagt til bostedets private lejligheder.

Kontakt Bostedet Bredgade

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Beskyttet beskæftigelse §103, Midlertidigt botilbud §107

Leder

Rasmus Rosengren

Antal normerede pladser

7

Diagnose

Adfærds-og følelsesmæssige forstyrrelser, ADHD, ADD, Angst, Tilknytningsforstyrrelse, PTSD, Personlighedsforstyrrelse, Opmærksomhedsforstyrrelse, Omsorgssvigt, OCD, Kognitiv forstyrrelse, Depression, Afvigelser i personligheden, Adfærdsændringer ifm. fysiske og fysio faktorer

Alder

16-23 år, 18-23 år, 24-30 år, +30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=ZVI-4153&afdelingsid=4c7ddff3-2e5f-4b34-b8e4-8a67c98f6871&aktivtMenupunkt=

Antal ledige pladser

5

Kommune

Jammerbugt, Hjørring

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.