FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Koniki er et bosted til børn – og ungehjem efter servicelovens 43, stk. 1, nr. 6, og stk. 3, for børn og unge i alderen 12 – 22 år overordnet kan de børn og unge der bor på Koniki have været udsat for omsorgssvigt, samt har tilknytningsforstyrrelser i forskellige grader. Konikis målsætning er at gøre børn og unge klar til livet.

Konikis værdigrundlag tager afsæt i en overbevisning om at alle børn og unge har potentiale for at få det liv de drømmer om. Nogle unge vil have behov for mere støtte og omsorg end andre, for at opnå deres mål.

På Koniki ligger vi vægt på relationer, nærvær og tydelig i arbejdet med børnene og de unge. Medarbejder har en bred baggrundserfaring af forskellige faggrupper, som sammen med pædagogisk uddannelse og kompetencer fra arbejdet med målgruppen giver en stærk kombination. Personalet deltager i relevante kurser om emner, teorier og metoder.

Huset er på 450 m2 med masser af rum, som giver mulighed for mange forskellige aktiviteter, både i grupper og individuelt, ligesom haven og nærområdet indbyder til aktiviteter og oplevelser.

Målgruppe

De børn og unge, der kommer til at bo på Koniki, er i mange henseender helt gennemsnitlige børn og unge, der af forskellige årsager ikke kan bo hjemme eller i plejefamilier.

De børn og unge, der bor på Koniki kan have været udsat for svigt i forskellige grader, kommer fra misbrugsfamilier, har været udsat for forskellige former for overgreb, af både fysisk og psykisk karakter samt seksuelle overgreb.

Koniki indskriver ikke børn og unge som er aktive misbrugere og/eller alkoholikere.

De overordnede udfordringer, som de unge der bor på Koniki har er:

 • Omsorgssvigt
 • Tilknytningsforstyrrelse

Der vil dog blive kigget på den enkeltes eventuelle diagnoser og specifikke udfordringer for at vurdere, om de matcher ind i den pågældende børne/unge gruppe – samt om de matcher med personalets kompetencer.

Det betyder, at der vil kunne bo børn og unge på Koniki med diagnoser som:

 • Tilknytningsforstyrrelser
 • ADHD
 • ADD
 • OCD
 • Angst
 • Autisme
 • Sociale vanskeligheder

Aldersgruppe: 12 til 22 år

Metoder

På Koniki arbejdes der med metoderne:

 • Low arousal
 • KRAP (Kognitiv ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik)
 • Metakognitiv
 • R&R2

Der arbejdes derudover med tankerne bag metoden R&R2.

På Koniki fylder metakognitiv terapi en stor del af måden vi støtter de unge på i dagligdagen. Derfor er der bl.a. tilknyttet en ekstern metakognitiv terapeut som hver måned kommer i huset og tilbyder de unge metakognitiv terapi.

I 2024 vil hele medarbejdergruppen indgå i undervisning om metakognitiv terapi, og hvordan de kan støtte de unge i at bruge de redskaber de lærer her, i dagligdagen. Dette vil ske i samarbejde med den metakognitive terapeut der er tilknyttet Koniki og som står for den metakognitive terapi med de unge,

Derudover vil der i løbet af 2024/2025 uddannes en fra ledelsen som ansvarlig for metoden KRAP. Dette giver mulighed for at hele medarbejdergruppen kan uddannes i denne metode, samt har mulighed for at få sparring og råd i dagligdagen..

Kontakt Koniki

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Barnets lov §43, Både §66 stk.1 nr. 5 og §107, Delvis lukkede døgn inst. §66 stk.1 nr.6, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6, Opholdssted §66 stk.1 nr. 5

Leder

Lars Schram

Visitationsansvarlig

Renée Øhlenschlæger Johansson

Antal normerede pladser

6

Diagnose

Adfærds-og følelsesmæssige forstyrrelser, Tilknytningsforstyrrelse, PTSD, ADHD, Adfærdsændringer ifm. fysiske og fysio faktorer, ADD, Angst, Autisme, Depression, Indadreagerende adfærd, Nervøse el. stress relaterede tilstande, Omsorgssvigt, OCD

Alder

6-12 år, 13-17 år, 16-23 år, 18-23 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=EXV-0855&afdelingsid=937550b5-28db-4961-b0e5-7e853674f21f&aktivtMenupunkt=ALLE_TILBUD

Antal ledige pladser

6

Kommune

Nyborg

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

 1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

 2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

 3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

 4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.