FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Boligen Atriumhus er en bolig for psykisk svage / syge og sårbare unge i alderen 13-20 år. Vores opholdssted er mindre end 10 min. fra Mørkøv station, hvorfra tog går til Holbæk, København og Kalundborg.

Boligen Atriumhus er til børn og unge med personlighedsforstyrrelser, indre reaktiv adfærd, psykiske lidelser og unge med psykiske problemer, der venter på at blive behandlet eller har behov for behandling.

Atriumhus er en lille hyggelig bolig, der har eksisteret siden 2008, der lægger vægt på at skabe en forudsigelig hverdag. I hjemmemiljøet understøttes unge mennesker i hverdagen og hverdagens situationer.

Atrium Atrium er hjemsted for sundhedspersonale og undervisere, der tager sig af unge. Personalet organiserer behandlingen for at imødekomme gruppen af ​​unge mennesker, der drager fordel af et meget struktureret, forudsigeligt og beskyttet miljø.

Atrium House lægger vægt på stabilitet, indsigt og oplevelser, der på lang sigt kan skabe grundlag for udvikling. Denne udvikling er rettet mod at give unge større ansvar for deres egne liv og muligheder.

Holbæk

Kontakt Atriumhus

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107

Leder

Christin Maria Meikl

Diagnose

Autisme, Depression, Personlighedsforstyrrelse, Selvskadendeadfærd, Tilknytningsforstyrrelse

Alder

13-17 år, 16-23 år, 18-23 år, 24-30 år

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.