FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Stoa Gruppen

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Stoa Botilbud er et døgnbemandet hus med fem brugere i alderen 18 – 40 år. Her hjælper vi unge voksne, der er ramt af skizofreni, spiseforstyrrelse og/eller personlighedsforstyrrelser under § 107. Herudover kan vores beboere have komorbiditet med andre diagnoser som fx svær selvskade, ADHD, OCD, angst og depression.

Vi har desuden en enkelt plads under § 108 (18-85 år), samt Stoa Bostøtte under § 85. Med Stoa Udgående Team kan vi løse meget komplekse forløb, hvor der måske er brug for en lang ind- eller udslusning, eller for et socialt udredningsforløb før en egentlig anbringelse kan finde sted.

Vi har 20 års erfaring med rehabilitering af netop disse målgrupper og arbejder med afsæt i recovery-tankegangen. I dagligdagen arbejder vi systematisk med udviklingsplaner, der både tager højde for beboerens ønsker og den handleplan, som er lagt sammen med bevillinskommunen. Vi prioriterer et godt samarbejde med eksterne parter og har solid erfaring med at koordinere dette. Vi tilpasser løbende vore ydelser til de gældende nationale handleplaner for målgrupperne.

De behandlingstilgange vi anvender er miljøterapi, relationel behandling, mentalisering, tresporet behandling af spiseforstyrrelser, social træningsgruppe og pædagogisk massage. Alle beboere har en tovholder og tilbydes hver uge individuelle terapeutiske samtaler, samt NADA. Vores tværfaglige medarbejdergruppe er velkvalificeret og videreuddanner sig løbende.

Botilbuddet har til huse i en ejendom på 300 m2 i Skanderborg, med ca. 10 min. gang til både midtby, sø og skov. Hver beboer har et eller to værelser til rådighed og deler bad og toilet. Der er fællesarealer både inde og ude. Efter endt ophold er der mulighed for udslusning og/eller bostøtte i vores regi, og vi gør en stor indsats for, at overgangen bliver en god oplevelse.

Vores mangeårige erfaring med psykosociale lidelser og psykiatri betyder, at vi har kompetencerne til at modtage unge voksne, der er udfordrede af komplekse problemstillinger.

Du kan læse mere om vores tilbud og behandlingsformer på www.stoa.dk og på Tilbudsportalen. Eller følge med i nogle af aktiviteterne i og omkring vores organisation på vores FacebookLinkedIn og Instagram sider.

Du er meget velkommen til at ringe for at høre nærmere eller aftale et formøde. Vi kommer også gerne forbi hos jer til et uforpligtende møde.

Kontakt Stoa Gruppen


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.