FindSocialeTilbud.dk

Botilbud i Virum

Velkommen til vores botilbud i Nordsjælland: Sputnikkollegiet i Virum!

Botilbud for unge med autisme

Kollegiet er et autisme-botilbud med plads til 23 beboere.​ ​Vi bor på Skovridergårdsvej 23-25 i Virum, Nordsjælland i en stor villa, omringet af grønt og med masser af fred og ro. Der er 600 meter til Virum station, så det er let at komme til og fra studierne.

Værelserne på botilbuddet

Værelserne har forskellig størrelse og forskellig indretning – mellem 16 og 30 m2. Alle værelser har eget bad og minikøkken, og der er vaskerum i kælderen. Der er adgang til hurtig internetforbindelse fra alle værelser, og der er mulighed for valg af TV-pakke mod betaling. Derudover er der fælleslokaler til spisning og sociale aktiviteter.​

Tæt på naturen

Vores botilbud i Virum i Nordsjælland har en kæmpe have med mulighed for at spille bold, kroket eller hvad man kan finde på, samt en stor terrasse, hvor man kan grille, når solen skinner. Haven støder op til et lille skovareal, så der er rigt dyreliv og gode muligheder for at nyde naturen.

Vi kører på mountainbike i nærområdet, og vi er medlem af den lokale tennisklub og fitnesscenter.
Vi har lektiecafe, madklub, eftermiddagste og en dejlig bålplads. ​​

Tilsyn med botilbuddet – mest for sagsbehandlere

“Tilbuddet arbejder med fagligt relevante metoder og tilgange, der fører til positive resultater for borgerne. De pædagogiske tilgange er udviklet med det formål at støtte de unge med autismespektrumforstyrrelse (ASF) selvstændighed og sociale kompetencer, samt fastholde de unge i et uddannelsesforløb.”

Se den samlede tilsynsrapport på tilbudsportalen for Sputnikkollegiet Virum.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107

Souschef

Christina Barnekov Johansen

Leder

Thomas Munk

Antal normerede pladser

23

Diagnose

Autisme

Alder

18-23 år, 24-30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=BYS-5778&afdelingsid=2ce1cd0c-0355-465e-8064-c60eacc11ca1&aktivtMenupunkt=ALLE_TILBUD

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.