FindSocialeTilbud.dk

Pernillebo er et lille botilbud, som ligger i et roligt villakvarter i Dianalund. En villa i to plan samt stor dejlig have, danner rammen om botilbuddet. Der er indkøbscenter i gåafstand. I byen er der motionscenter, bibliotek, fodbold- og håndboldklub. Der er mulighed for svømning i svømmehal i Sorø. Villaen har 5 gode værelser, køkken/alrum, fyrrum med vaskemaskine og tørretumbler samt 2 badeværelser. Der er stor udendørs terrase plus en sydvendt terrasse med grillplads. Til huset hører også en hytte, som bruges som aktivitetsrum.

På Pernillebo arbejder vi ud fra den anerkendende pædagogik, den hjemlige tilgang, KRAP og en tydelig fast struktur. I vores hus er nøgleordene ligeværdighed, fordi vi tror på, at vi alle er lige værdige. Tillid, fordi ved gensidig tillid opnår vi relationer til hinanden, hvor der kan opstå glæde, humor, respekt og udvikling. Vi giver stor omsorg til den enkelte og arbejder med de individuelle behov. Vi opstiller mål og delmål og evaluerer disse. Vi vægter pårørendesamarbejde højt og orienterer altid om det, der er relevant.

Vi lægger meget vægt på, at der spises sundt. Vi lever fedtfattigt, uden at være fanatiske og vores beboere er med i debatten om, hvad det er vi skal spise. Der er tilbud om at gå i motionscenter. Vi træner fælles en gang om ugen og dem som kan, træner yderligere et par gange. Der er også mulighed for at gå til ridning og i svømmehal, også en gang om ugen. Flere vil gerne løbe- og cykletræne. Det bliver der også lagt vægt på at hjælpe med.

Vi deltager gerne i aktiviteter uden for huset. Vi kommer på festival, flere koncerter og markeder hele året. Skov- og strandture bliver det også til. En gang årligt tager vi alle i sommerhus.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107

Leder

Lene Anita Hovmand

Diagnose

Autisme, Udviklingshæmning

Alder

18-23 år, 24-30 år, +30 år