Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

LATA – INTEGRATIONSHUSET Næstved

Integrationshuset er et tilbud til flygtninge med nedsat psykisk funktionsevne.

Integrationshuset er et midlertidigt bosted for personer mellem 18-35, der har nedsat psykisk funktionsevne som følge af personlig forfølgelse, traumatiserende hændelse og eller lignende.

OM INTEGRATIONSHUSET NÆSTVED

LATA Integrationshus er et tilbud under § 107 i Serviceloven.

Integrationshuset er et tilbud til personer med nedsat psykisk funktionsevne. Integrationshuset er et midlertidigt bosted for personer mellem 18-35 år, der har nedsat psykisk funktionsevne som følge af personlig forfølgelse, traumatiserende hændelser og eller lignende.

RAMMER OG OMGIVELSER

LATA Integrationshus ligger i et naturskønt område i Næstved midtby med 5 min. til Næstved station, hvor der er forbindelse til København samt Odense på under en time. I byen findes indkøbsmulighed, cafeliv og masser af fri natur.

Integrationshuset har til huse i en charmerende ejendom centralt i byen med adgang til Susåen og Herlufholmskoven. Integrationshuset er fordelt på to etager. Der er 4 beboerværelser med enkeltsenge, garderobeskabe, bord samt tv-bord. Der er 1 fælles badeværelse med toilet. 2 fælles opholdsstuer et med TV, stort køkken, kontor / mødeværelse.

Udendørsarealerne består af en have med borde, bænke og en bålplads. Der er internetadgang/Wi-Fi i ejendommen. LATA Integrationshus er ikke tilgængelig for gangbesværede eller kørestolsbrugere

Kontakt LATA – INTEGRATIONSHUSET Næstved

Skrækkeligt!

Der er kun ballade! Os som bor tæt på, er plaget af uro og ballade. Politiet er der hele tiden… Det var rart at bo her, nu overvejer vi at flytte. Det er bestemt ikke børnevenlige skabninger der bor der!

susdaae92

1 Anmeldelser

Ubehageligt

Det er ikke længere hyggeligt eller sjovt at gå en hyggelig tur ned til Susåen. Eller stå ved Slagelsevej lyskryds og skal over vejen samt at holde på den samme side med ens scooter. Engang var jeg tryg er jeg ikke længere.

mieekholm80

1 Anmeldelser

Luk lortet, og riv det ned.

Utroligt at Kommunen ikke har beføjelser til at lukke en institution “eller rettere pengemaskine” som Lata, der udelukkende skaber utryghed i området, chikanerer naboer,forbipasserende og erhvervsdrivende i området, derudover ligner ejendommen nærmest en ruin/losseplads, hvilket tilsyneladende ikke betyder noget for Næstved kommune! Og tænk engang stedet er godkendt af socialstyrelsen, vorherrebevares:(

12346

1 Anmeldelser

Ville give nul stjerner hvis man kunne!!!!!

Det er en ejendom som ejes af Per Hartmann Petersen som fordi han ikke kunne få solgt huset, har lejet det ud til LATA. LATA har så brugt huset til udlændinge som er psykisk syge, og som sælger stoffer, råber og skriger, truer forbi gående folk ud på Slagelsevej og Åstien. Meget ubehageligt at være i området, og Næstved kommune gør ingenting. Huset er blevet totalt ødelagt, men skal tages i brug igen, så dette cirkus fortsætter og ingen gør noget ved det!!! Naboer udsættes for chikane! Beboer og personale har ingen respekt for hvad der er dit og mit. Per Hartmann Petersen skulle tage at rive det hus ned!

Skoven470014

1 Anmeldelser