fbpx

Kollegiet Vinkelvej Stedet er godkendt

Bostøtte i bofællesskab og udslusningslejligheder for unge med særlige behov - fokus på personlig støtte og udvikling, fællesskaber og afklaring.

Vær den første til at bedømme!

På Kollegiet Vinkelvej arbejder vi med § 107 støtte – Botræning til unge mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne primært i aldersgruppen 18-35 år.
Vores overordnede mål er, at de unge får mulighed for at leve et så meningsfuldt og selvstændigt liv som muligt. Vi arbejder med afklaring, personlig støtte og udvikling, og med at skabe meningsfulde fællesskaber.

Vi ønsker at opbygge tillidsfulde og trygge relationer til de unge, der danner rammen for den udvikling, den unge gennemgår på Vinkelvej. Vi støtter til at udvikle praktiske botrænings færdigheder, så den unge kan leve så selvstændigt som muligt. Samtidigt har vi stort fokus på at støtte den unge i at skabe og vedligeholde betydningsfulde relationer og netværk. Vores praksis tager udgangspunkt i de narrative ideer, med hvilke vi har fokus på at støtte den unge i at sætte mål, der er båret af indre motivation og ønsker for eget liv, der styrker den unges identitetsfølelse.

Kollegiet Vinkelvej har 8 værelser, fordelt på tre etager. Haven er indrettet med plads til udeliv og hygge, med bålplads og trampolin. Villaen har udsigt til Øresund, og er tæt på centrum, stationen, stranden og Kronborg.

Til kollegiet Vinkelvej hører tre udslusningslejligheder (§107), på to andre adresser i Helsingør. De tre udslusningslejligheder har egen stue, soveværelse, køkken, bad og toilet. Disse lejligheder skal ses som en mulig udvikling fra at bo på Vinkelvej, for bedre at kunne afklare mere selvstændig boform.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)