FindSocialeTilbud.dk

Fonden Landlyst

Pædagogisk grundlag

Det pædagogiske grundlag tager udgangspunkt i vores værdier:

Udvikling, humor, respekt, forståelse og tryghed.

Vi arbejder ud fra en anerkendende pædagogik. Det er vigtigt at blive taget alvorligt som menneske og blive anerkendt for den man er.

Vi lægger stor vægt på den ligeværdige relation, hvor beboeren er den ligeværdige medspiller i egen udvikling. Vi forholder os til beboerens udviklingstrin og viser hvordan gode relationer via samvær, humor, samarbejde og forståelse kan opstå og få selvværd til at vokse.

Beboerne har et stort behov for ydre pædagogisk styring, hvilket kan foregå ved hjælp af piktogrammer samt et dags- og ugeplan som overordnet bliver styret af pædagogisk personale.

 

Der arbejdes primært hen imod at beboerne efter endt ophold kan overgå fra et behandlingstilbud til et bo tilbud.

Fysiske rammer 2015:

Landlyst ligger på en nedlagt landbrugsejendom i nærheden af Als og Hadsund,

  • på en stille sidevej, med markveje og stier til omliggende landsbyer.
  • i cykelafstand til stranden i Ø.Hurup, Als og Als Odde.

Bostedet Landlyst er indrettet i en rummelig landejendom i 2 etager på ca. 340m2. I stueplan er der: 2 lejligheder m. eget bad, vagtværelse, kontor og personalebadeværelse, mellemgang samt køkken og spisestue. På første sal er der en fælles stue, 3 værelser, som deler badeværelse, samt en 1-værelses lejlighed med eget bad.

Herudover er der en træpavillon på 60 m2 indeholdende 1 lejlighed på 48 m2 med stue, køkken, soveværelse og bad. Desuden et 12 m2 møderum/musikrum.

Villaen på Buddumvej 30 har fælles køkken-alrum, personalerum og 3 lejligheder i hovedbygningen. I sidebygningen er der 1 lejlighed tilknyttet bostedet. I et selvstændigt hus i forlængelse af sidebygningen er der for nylig indrettet 2 lejligheder. Lejlighederne er mellem 35 – 45 m2 og indeholder stue med køkkenafsnit, soveværelse, bad og toilet. I sidebygningen er der desuden kreativt værksted, musikrum og træ/metal værksted, som benyttes af dagtilbuddet samt kontor, personaletoilet mv.

Kontakt det sociale tilbud