FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Fonden Landlyst

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Pædagogisk grundlag

Det pædagogiske grundlag tager udgangspunkt i vores værdier:

Udvikling, humor, respekt, forståelse og tryghed.

Vi arbejder ud fra en anerkendende pædagogik. Det er vigtigt at blive taget alvorligt som menneske og blive anerkendt for den man er.

Vi lægger stor vægt på den ligeværdige relation, hvor beboeren er den ligeværdige medspiller i egen udvikling. Vi forholder os til beboerens udviklingstrin og viser hvordan gode relationer via samvær, humor, samarbejde og forståelse kan opstå og få selvværd til at vokse.

Beboerne har et stort behov for ydre pædagogisk styring, hvilket kan foregå ved hjælp af piktogrammer samt et dags- og ugeplan som overordnet bliver styret af pædagogisk personale.

 

Der arbejdes primært hen imod at beboerne efter endt ophold kan overgå fra et behandlingstilbud til et bo tilbud.

Fysiske rammer 2015:

Landlyst ligger på en nedlagt landbrugsejendom i nærheden af Als og Hadsund,

  • på en stille sidevej, med markveje og stier til omliggende landsbyer.
  • i cykelafstand til stranden i Ø.Hurup, Als og Als Odde.

Bostedet Landlyst er indrettet i en rummelig landejendom i 2 etager på ca. 340m2. I stueplan er der: 2 lejligheder m. eget bad, vagtværelse, kontor og personalebadeværelse, mellemgang samt køkken og spisestue. På første sal er der en fælles stue, 3 værelser, som deler badeværelse, samt en 1-værelses lejlighed med eget bad.

Herudover er der en træpavillon på 60 m2 indeholdende 1 lejlighed på 48 m2 med stue, køkken, soveværelse og bad. Desuden et 12 m2 møderum/musikrum.

Villaen på Buddumvej 30 har fælles køkken-alrum, personalerum og 3 lejligheder i hovedbygningen. I sidebygningen er der 1 lejlighed tilknyttet bostedet. I et selvstændigt hus i forlængelse af sidebygningen er der for nylig indrettet 2 lejligheder. Lejlighederne er mellem 35 – 45 m2 og indeholder stue med køkkenafsnit, soveværelse, bad og toilet. I sidebygningen er der desuden kreativt værksted, musikrum og træ/metal værksted, som benyttes af dagtilbuddet samt kontor, personaletoilet mv.

Kontakt Fonden Landlyst


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.