FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Fjordbrisen Afd. 2 – Opholdssted er et Socialpædagogisk opholdssted, i henhold til Serviceloven § 66, stk. 1, nr. 6.

Målgruppen er 8 børn og unge i alderen fra 6 til 17 år ved indskrivning med tilknytningsforstyrrelser, ADHD og ADD, omsorgssvigt, symptomer på mistrivsel som angst, depressive træk, indadreagerende adfærd eller udadreagerende adfærd.
Der ydes også efterværn frem til det fyldte 23. år.

Fjordbrisen Afd. 1 – Døgnaflastning tilbyder døgnaflastning i henhold til Serviceloven § 52, stk. 3, nr. 5.

Fjordbrisen – Døgnaflastning – Målgruppen er 6 børn og unge i alderen fra 3 til 17 år, som er hjemmeboende, anbragt i netværkspleje eller familiepleje. Det kan være børn og unge med tilknytningsforstyrrelser, ADHD og ADD, omsorgssvigt, symptomer på mistrivsel som angst, depressive træk, indadreagerende adfærd eller udadreagerende adfærd i lettere grad.

 Sommerferieaflastning, sommerferieaktiviteter og kortere og længere aflastninger er også muligt alt efter behovet.

Vi  er i gang med at udvikle nye tilbud til børn og unge i udsatte positioner.

Fjordhusene Ringkøbing stifter og understøtter driften af flere selvejende tilbud med forskellige formål og målgrupper til børn, unge og familier

Vi udvider også vores samarbejde med interessenter der kan bidrage til at øge kvaliteten i tilbuddene til børn og familier i en udsat position.

Vil du vide mere så kontakt os: [email protected]

Kontakt Fjordbrisen

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Delvis lukkede døgn inst. §66 stk.1 nr.6, Serviceloven § 52, stk. 3, nr. 5

Diagnose

ADHD, ADD, Depression, Angst, Udadreagerende adfærd, Nervøse el. stress relaterede tilstande, Autisme, Omsorgssvigt, Tilknytningsforstyrrelse, Opmærksomhedsforstyrrelse, Indadreagerende adfærd

Alder

0-5 år, 6-12 år, 13-17 år, 16-23 år

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.