FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

I Drosthus Glostrup er der p.t. 1 ledig pladser

Vi er et lille trygt og hjemligt botilbud for beboere med socialpsykiatriske lidelser. Stedets trygge rammer skaber grobund for godt social samvær beboerne hinanden imellem. Vi har foukus på at gøre beboeren så selvhjulpen som muligt, således beboeren kan komme videre ud i egen bolig og leve et selvstændigt liv. Omdrejningspunktet er derfor træning i almindelig daglig livsførelse (ADL). Dette gør vi med en miljøterapeutisk og recovery understøttende tilgang. Alle medarbejdere er uddannet og efteruddannet. I huset anvendes kun faste vikarer, der ligeledes er uddannet.

For mere info se www.drosthusene.dk

Kontakt Drosthuset Glostrup

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107

Leder

Bo Andersen

Diagnose

Depression, Personlighedsforstyrrelse

Alder

18-23 år, 24-30 år, +30 år

Kommune

Glostrup

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.