Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Socialpædagogisk børne- og unge hjem i Nordjylland

Godkendt socialpædagogisk børne- og unge hjem.

Altinget er et socialpædagogisk børne- og unge hjem i Nordjylland, som er godkendt jf. SL § 43, stk. 1, nr. 6.

Børne- og unge hjemmet ligger ude på landet ca. 1½ km. udenfor Farsø byskilt og med 10 km til Limfjordens blå bølger. En lun placering på landet og dog behageligt tæt på byen, som har en stor vifte af fritidstilbud til vores børn og unge.

Børne- og unge hjemmet Altinget er privat ejet og blev grundlagt i 1995 af lærerparret Bente og Steen Graarup, efter de i en årrække havde haft børn i pleje. Altinget bliver i dag drevet af stifternes mellemste søn Jeppe Tribler Graarup og hans kone Karina. Parret har drevetbørne- og unge hjemmet siden august 2005.

Altinget er et børne- og unge hjem med højt socialpædagogisk videns- og erfaringsgrundlag

Vi har med dets over 25 års erfaring og dets uddannede samt stabile medarbejdere oparbejdet en faglig og kompetent viden om den socialpædagogiske og psykologiske intervention, der er påkrævet, når et ungt menneske bliver anbragt uden for hjemmet.

Vi tilbyder et socialpædagogisk børne- og ungehjem for børn i alderen 6-18 år. Vores erfarne teams består af medarbejdere som er faguddannet, samt er efteruddannet inden for mentalisering, miljøterapi og neuropædagogik. Sammen arbejder vi for at give den bedste støtte, hjælp og guidning til de børn og unge mennesker vi har boende.

På Altinget har vi således indgående kendskab til vores målgruppe og den pædagogiske praksis, som højner vores beboeres udvikling og trivsel.

Altinget er et familiært sted, hvor bæredygtige relationer opbygges’

Vi har formået at bevare det nære og familieære islæt, som er kerneværdien for at en tryg base kan etableres.

Vi har ordret ”familiært” i vores værdigrundlag og tilstræber, at leve op til værdien i den pædagogiske praksis på børne- og unge hjemmet. Vores rammer bærer præg af, at det er et hjem for de børn og unge, vi har boende. En tryg base og en sikker havn er en af forudsætningerne for at et menneske trives og udvikles.

På Altinget er vi særligt gode til at få skabt mellemværende med de børn og unge vi har boende, og deres forældre, som senere bliver til tillidsfulde og bæredygtige relationer, der ligeledes er centrale for at sikre, at børnene og de unge trives og udvikles.

 

Kontakt Altinget

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Barnets lov §43, Både §66 stk.1 nr. 5 og §107, Delvis lukkede døgn inst. §66 stk.1 nr.6, Opholdssted §66 stk.1 nr. 5, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6

Leder

Jeppe Graarup

Antal normerede pladser

10

Diagnose

Personlighedsforstyrrelse, Udviklingshæmning

Alder

6-12 år, 13-17 år, 16-23 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=XNV-7773&afdelingsid=7314dbc7-8cbf-4023-bd09-1feb957ff015

Antal ledige pladser

1

Kommune

Vesthimmerland

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.