FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk
Opholdsstedet er beliggende i Mårum, et lille bysamfund mellem Græsted – Gilleleje i nord (ca 6-10 km), Helsinge i vest (ca. 6 km) og Hillerød i syd (ca. 10 km).
I Mårum findes en lille station med togforbindelse til Gilleleje, Helsingør og Hillerød ca en gang i timen. Herudover findes busforbindelser til Helsinge, Græsted, Gilleleje, Helsingør og Hillerød.
Københavns hovedbanegård nås på ca. 45 min. Kørsel i tog og bus
I området findes mange gode tilbud, både uddannelsesmæssigt, kulturelt og sportsligt. Her er mange varierede skoletilbud, både kommunale og private, med hvem opholdsstedet har samarbejdet med i en årrække.
Helsinge Ungdomscenter har en række gode fritidstilbud, bl.a. HUC, Cirkus Kanutski og Karlsminde.
I en afstand af ca. 10 min. kørsel findes Nordsjællands bedste badestrande, som opholdsstedets unge flittigt benytter i sommerhalvåret.
Opholdsstedet er integreret i nærmiljøet og deltager ofte i lokale begivenheder, bl.a. højtids-arrangementer, vejfester o. lign, hvilket er medvirkende til at skabe udbytterige relationer for opholdsstedets unge.
Opholdsstedet har til huse på en landejendom med 18 tdr. land. Fra ejendommen er der egen indgang til Gribskov. På ejendommen findes heste, høns, gæs, geder, hunde og katte, og her er mulighed (ikke pligt til) ridning samt deltagelse i pasning af dyrene.

Målgruppe

Opholdsstedet modtager unge med psykosociale problemstillinger. Personalet har kompetence, ekspertise og erfaringer til at modtage de meget sårbare unge.

 • Børn/unge der tidligere har været under behandling i psykiatrisk regi.
 • Børn/unge der har brugt anoreksi og selvmordsforsøg samt cutting til , at råbe en ”voksenverden” op med.
 • Børn/unge der er gået i stå/faldet ud i skolen, b.la. på grund af manglende selvværd og opbakning.
 • Børn/unge der ikke har lært de spilleregler og grænser, der er nødvendige for at fungere i der etablerede samfund.
 • Børn/unge der kan tåle et meget tæt og nærende miljø.

Opholdsstedet modtager ikke:

 • Børn/unge der er i misbrug.
 • Børn/unge der er kriminelle.
 • Børn/unge der er udadreagerende og voldelige i deres adfærd.
 • Drenge.

Kontakt Tinggaarden

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

 1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

 2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

 3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

 4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.