fbpx

Plejehjemmet Damsøgaard

Kontakt

Adresse

Plejehjemmet Damsøgård ligger tæt på Damhusengen og Vanløse Idrætspark i et roligt kvarter.

Om plejecentret

Plejehjemmet Damsøgård ligger tæt på Damhusengen og Vanløse Idrætspark i et roligt kvarter. Damsøgård ligger i gåafstand til busser på Ålekistevej.

Her bor 36 beboere fordelt på to etager. Vi har dejlige fællesarealer og en skøn have, som vi bruger fra tidlig morgen til sen aften i den lyse tid.

Vi har vores eget køkken, der laver hjemmelavet mad til hele huset. Vi serverer altid varm mad til middag og kold mad til aften. Vi spiser altid sammen i en fællespisestue, medmindre du har mest lyst til at spise i din egen bolig. Dine pårørende er velkomne til at komme både til frokost og aftensmad og spise med, fordi det er vigtigt for os, at dine pårørende ved, at de altid er velkomne hos os.

Plejehjemmet Damsøgaard er et selvejende plejehjem.

Hverdagen

På Damsøgaard er der lyse og venlige fællesarealer, hvor du kan være sammen med de andre beboere til forskellige arrangementer. Vi har et lille wellness-rum, hvor du kan ligge og slappe af og et billard rum, hvis du har lyst til at spille billard. Derudover har vi gode træningsfaciliteter, og vi tilbyder gymnastik hver dag.

På 1. sal er der flere forskellige aktivitetstilbud. Her er der mulighed for at hygge sig med næsten alt som fx vævning, stoftryk, tegning og maling. Hvis du bare har lyst til en snak over en kop kaffe, er du også velkommen.

Vi arrangerer gerne ture indtil byen for at se på lys i Tivoli eller gå på café.

Vi har to cykler, som vi bruger til at opdage eller genopdage glæden ved at få ’ vind i håret’.
Desuden har vi et tæt samarbejde med en nærliggende børnehave, som vi får besøg af hver uge, hvor vi laver noget sjovt sammen fx kagebagning eller sår planter.

Vi har også en besøgshund, der kommer på plejehjemmet, og indimellem tager medarbejderne deres egen hund med.

Værdier

Vi sætter pris på den nære relation mellem mennesker, og derfor har alle beboer en fast kontaktperson. Vi er et lille hus, hvor alle kender hinanden, og vi sætter også stor pris på fællesskabet. Hos os er du i centrum og bestemmer over dit eget liv. Vi bestræber os på, at hver dag skal være en god dag.

Vi er kendt for den gode, imødekommende og afslappede stemning – vi kalder den for ’sommerhusstemning’.

Kontakt det sociale tilbud

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.