Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Plejecenter Kildebo

Kildebo ligger i udkanten af Sakskøbing i et fredeligt område. Vi har en smuk have, som er anlagt med stier, drivhus, pavillon og selvfølgelig græs og blomster. Haven kan frit bruges af alle borgere og pårørende.

Kildebo er opdelt i tre afsnit: Palmehaven består af 18 lejligheder, Oasen ligeledes af 18 og Udsigten af 24 lejligheder. Hvert afsnit har en egen hyggelig dagligstue.

Derudover har vi et stort, dejligt aktivitetsområde, hvor frivillige dagligt arrangerer forskellige aktiviteter fx bagning og gymnastik. De arrangerer også busture, gåture, cykelture m.m.

Vores dygtige køkkenpersonale sørger hver dag for at anrette den varme mad, som vi får leveret fra fælleskøkkenet, derudover har beboerne mulighed for at købe morgenmad, aftensmad og kaffe med brød eller kage, som køkkenpersonalet tilbereder. Det er også muligt at tilkøbe aktiviteter, udflugter m.v.

Vi er mange medarbejdere på stedet, og hver dag arbejder vi aktivt for at forbedre og udvikle Kildebo til glæde og gavn for alle vores beboere.

Vi har 1-rumsboliger, som alle har udgang til det fri.

Kontakt Plejecenter Kildebo