Ulleruphus er en selvejende institution, som bliver drevet i et samarbejdet mellem Fredericia Kommune og Danske Døves Landsforbund. Ulleruphus er specialiseret i at tage sig af ældre døve borgere.

Derfor er der en helt unik to-sproget kultur på Ulleruphus, for døve og hørende bor side om side, og vi tager hensyn til de forskellige behov, som det giver.

Der er stor rummelighed og tolerance på Ulleruphus, og vi ser forskellighed som en styrke og med det for øje, ønsker vi at skabe rammerne for en god hverdag for dig som beboer. Vi vil give din glæde gode vækstbetingelser. Ulleruphus har 46 ældreboliger og 45 plejeboliger, og huset er lyst og venligt efter en gennemgribende renovering fra 2003-2006.

I den centrale del af huset er Café Ullerup, Fællesrummet, kirkesal, kiosk, fysioterapi og ”Top og Tå” (frisør, fodpleje, tandpleje). I den dejlige gårdhave midt i huset kan du nyde solen, den friske luft og socialt samvær. Der er også andre udendørs fælles opholdsarealer, bl.a. en sansehave.

Vi er centralt placeret i nærheden af Madsby Legepark i et stort, åbent, grønt område og ligger ca. 10 minutters gang fra Fredericia Banegård.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Leder

Marianne Brønserud

Kommune

Fredericia