FindSocialeTilbud.dk

Plejecenter Kærbo blev renoveret og tilbygget i 1985 og har gennemgået en omfattende renovering i 2006 – 2009. Der er 24 lejligheder på Plejecenter Kærbo – en boenhed med 16 boliger, og et demensafsnit med 8 boliger. I tilknytning til Plejecenter Kærbo ligger Rehabiliteringshuset Vesthimmerland med 8 pladser.

 

Alle lejlighederne er 67 kvadratmeter og indrettet ens med et lille thekøkken og et rum der kan deles til stue og soveværelse ved hjælp af et skab på hjul

Værdigrundlag

Kærbo er et Leve-Bo miljø, hvor der er fokus på, at beboerne kan opretholde deres daglige liv fra tidligere eller dele heraf Der er lægges vægt på, at beboerne inddrages i beslutninger om hverdagslivet. Der skal være mulighed for, at beboerne kan have et privatliv, et fællesskab i boenheden og sociale relationer i cafeen eller udenfor Plejecenter.

Værdierne der lægges vægt på i arbejdet/samarbejdet på Kærbo er dialog, trivsel, samarbejde, høj faglighed, fleksibilitet, respekt og loyalitet.

Tilbud

Beboerne deltager i diverse aktiviteter og socialt samvær i cafeen. Kærbo er et åbent hus som samarbejder med lokale foreninger.

Der er ofte lokale musikere, der tilbyder at komme og give et nummer. Kærbo har en aktiv vennekreds som gør et stort arbejde for, at der er arrangementer for beboerne, deres pårørende og medlemmer af foreningen.

I tilknytning til Plejecenter Kærbo ligger Rehabiliteringshuset Vesthimmerland.

 

Kontakt det sociale tilbud

Kommune

København