fbpx

Fjordvang ligger meget naturskønt ved Mariager Fjord i Mariager. Her er mulighed for en dejlig spadseretur ved fjorden. Fjordvang ligger centralt i forhold til indkøbsmuligheder i de skønne brobelagte gader i Mariager. Fjordvang har også gode udendørs faciliteter så som gårdhave med hyggelige havemøbler, hvor man kan sidde og læse sin avis eller sidde og hygge sig med en god snak med andre beboere.

Boligerne

Fjordvang har 34 plejeboliger.  Boligerne er ét-værelses lejligheder med et lille tekøkken samt et handicapvenligt badeværelse. Der er have til alle boliger. I alle lejligheder er der telefonstik og mulighed for tv. Plejecentret har eget vaskeri.

Aktiviteter

På Fjordvang er der forskellige arrangementer, som beboere og personale kan deltage i. Eksempelvis afholdes der grillfest, koloni, olympiade, stegt flæsk – som ældrecenteret selv tilbereder – samt julefrokost årligt. De almindelige daglige gøremål er vigtige for at holde sig i gang og bevare sine færdigheder. Derfor arbejder plejepersonalet og vores fysioterapeut målrettet med at støtte den enkelte til at træne fysiske og mentale funktioner. Målet er at opretholde så høj grad af selvhjulpet hed som muligt. Vi tror nemlig på, at mestring af eget liv giver høj livskvalitet.

Mad

I Cafe Oxen på Fjordvang serveres hjemmelavet mad, som de kostfaglige medarbejdere har tilberedt. Duften, glæden og nydelsen af maden får de ældre tidligere ind i spisestuen til snak og samvær med de øvrige beboere. Beboerne nyder de hjemmelavede traditionelle retter i dagligdagen og kan selv bestemme, hvad de ønsker at spise, når de fejrer fødselsdag.

Husleje og depositum

Huslejen er på minimum 5.288 kr. alt efter størrelse. Indskuddet er på minimum 18.600 kr.

Kontakt det sociale tilbud