FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Plejecenter Elmelunden

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Information

 • Plejecenteret har 70 boliger på 74-78 m2
 • Du får eget bad, toilet og tekøkken
 • Centeret er placeret i naturskønne omgivelser, og du kan nyde frisk luft og samtaler med dine naboer i gårdhaven
 • Boligerne er fordelt i fem enheder, der hver har 14 boliger
 • Boligerne er i to plan – på stueplan får du direkte adgang til gårdhaven, og på 1. sal får du adgang til altan og tagterrasse

Have

Vi vægter haven og naturen højt. På vores udearealer kommer et stiforløb rundt i haveanlægget, hvor du kan få sanseoplevelser i bærhaven, æblehaven og rosenhaven. Du vil komme forbi trægrupper af blomstrende træer samt stauder og græsarealer. Centralt kommer der til at være en stor sanse- og træningshave.

 

Fleksible boliger

 • Din bolig vil indeholde et opholdsrum, som er adskilt fra soveværelset med en let væg i led. Væggen kan deles, og derfor kan din stue og dit soveværelse fungere som ét stort rum
 • Plejecentret er egnet til borgere, der er ude af stand til at overkomme og tage initiativer i hverdagen. Ofte er borgerne meget præget af deres kroniske lidelser, herunder demenstilstande og eller svær alderssvækkelse.

 

Kontakt Plejecenter Elmelunden


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

 1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

 2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

 3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

 4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.