FindSocialeTilbud.dk

Opholdsstedet Stillebækken

Stillebækken  er en selvejende fond. Vi tilbyder tilbyder de unge en tryg og forudsigelig hverdag, præget af tydelighed og pædagoger, der har mange års anciennitet på Stillebækken. Vi støtter den unge i, at opnå og fastholde en hverdag, med fokus på normaliteten, dvs. skolegang/job, forskellige opgaver i husholdningen, ex. madlavning, tøjvask og rengøring. Vi støtter den unge i at opbygge og opretholde venskaber og socialt netværk, og ikke mindst i dét den unge er optaget af. Vi afholder løbende fokussamtaler som sikre at der altid er sammenhæng mellem de fokuspunkter vi har i behandlingen af den unge, den unges behov og handleplanen fra kommunen.

Vi arbejder med ICS, som også danner rammen for alle rapporter.

Vi har et meget tæt samarbejde med den uges familie, og afholder løbende møder med forældre.  I det omfang det geografisk er muligt, tager vi meget gerne løbende hjem til forældrene og støtter dem i forståelsen af deres barn og dennes udvikling.

For yderligere henvises til vores hjemmeside: www.stillebaek.dk, eller til at kontakte leder Rikke Førster Pedersen, 30285004

Kontakt det sociale tilbud