Opholdsstedet Bredmosegaard

Om Opholdsstedet:

Bredmosegård er beliggende i den skønne lille landsby Tveje Merløse, ca. tre kilometer uden for Holbæk. Stedet ligger tæt på både skov og vand, og der er gode muligheder for at bruge de nærliggende naturområder. Opholdsstedet ligger ligeledes tæt på flere fritidsaktiviteter, som svømning, fodbold, cykling og håndbold og meget andet.

Opholdsstedets lokaler er totalrenoveret i efteråret 2016. Concuras tidligere skolelokaler er blevet bygget om til 12 værelser på ca. 12-15 m². Enkeltmandsværelserne vil være indrettet med en seng, klædeskab, kommode og skrivebord. Beboerne vil have mulighed for at sætte deres eget præg på deres værelse. Opholdsstedet er fordelt i to plan, i stueplan er der 4 værelser og 3 badeværelser, samt et bryggers. På første salen er 8 værelser og et badeværelse mere, en stor fællesstue med spiseplads og tv stue, samt et ny renoveret køkken, med gode muligheder for deltagelse i madlavningen. Der er tilknyttet sløjdværksted, cykelværksted og aktivitetshal.

Opholdsstedet deler udendørsarealer med ConCuras aflastningstilbud, her findes bl.a. boldbaner, nedgravede trampoliner, naturlegeplads, shelter og bålsteder. Opholdsstedet vil yderligere have deres egen private have, som er afskærmet fra ConCuras andre tilbud.

Målgruppe:

Opholdsstedet er normeret til i alt 10 unge. Målgruppen er unge i alderen 12-18 år med mulighed for forlængelse til det fyldte 23. år. Tilbuddet er målrettet børn og unge som på grund af nedsat fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse og børn og unge med psykiatriske lidelser, der har behov for behandling eller anden udviklingsmæssig støtte og som i den sammenhæng har behov for ophold uden for hjemmet. Det kan være unge med ADHD, tilknytningsforstyrrelser, omsorgssvigt, mindre fysiske handicaps, sent udviklede, lav IQ.

Vi kan yderlige tilbyde:
Mulighed for at frekventere vores interne skole/dagbehandlingstilbud, beliggende i Tølløse, ca. 15 km fra opholdsstedet. Vi kan endvidere tilbyde støttet og overvåget samvær, familierådgivning m.m. fra vores Konsulentafdeling, evt. tilrettet som en samlet ”pakke-løsning”.

Kontakt det sociale tilbud