FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

No Name

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

 

Opholdsstedets pædagogik bygger på gensidig respekt. No Name mener, at hoved parten af de unges vanskeligheder er grundet i, miljømæssige påvirkninger gennem deres opvækst. Man respekterer de unges baggrund, uden at bruge den som undskyldning for at den unge ikke kan videreudvikle sig både fagligt og personligt.

Opholdsstedet arbejder ud fra kerneværdier som tryghed – anerkendelse – og udfordringer i alle sammenhænge. Som teoretisk referenceramme vægter man konsekvenspædagogikken i dagligdagen, da man vil lære de unge, at ens handlinger altid har konsekvens. Sideløbende hermed har opholdsstedet erfaring i, at relations pædagogik som grundsten i arbejdet med de unge, giver store muligheder for udvikling og læring for hver enkelt ung.

Dannelse er en stor del af opholdsstedets pædagogik. Der er megen fokus på at give de unge redskaber og færdigheder, der gør dem i stand til at begå sig i sociale relationer på en acceptabel måde. Derfor vægtes undervisning, viden, læring og færdigheder, som gør de unge i stand til at danne selvstændige holdninger og meninger. Der undervises på flere plan og med afsæt i mange forskellige metoder.

Det er No Name`s hensigt, at fastholde de unge i et længerevarende behandlingsprogram, der via en indholdsrig og betydningsfuld hverdag med aktiviteter, motivation og udfordringer, udvikler dem. Et ophold indebærer bl.a. vandreture i Sverige/Norge med klattring/rapelling, samt faldskærms og dykkeraktiviteter.

Fællesskabet vægtes højt på No Name og man forsøger kontinuerligt at vise de unge, at de har en rolle i fællesskabet hvor dynamikken i en gruppe er væsentlig. Hermed trænes de unge i hensigtsmæssige normer og pli og kan over tid lære, at det at bidrage til fællesskabet, kan blive en nydelse i sig selv, at gøre noget for andre.

Kontakt No Name


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.