Antal ledige pladser: 1

Kildemarken Herberg

Midlertidig botilbud

Centralt beliggende i Sæby med kort afstand til indkøb, skov og strand finder du Kildemarken Herberg. Vi er et døgndækket tilbud med plads otte pladser til borgere, som har brug for husly og omsorg. Vi skaber en varm, tryghedsskabende og omsorgsfuld atmosfære og lægger vægt på genkendelighed, forudsigelighed og respekt i ønsket om at hjælpe til en stabil hverdag.

Faciliteter

På Kildemarken får du eget værelse med seng, køleskab, stol, bord, skab og tv. Der er gratis wifi. Der kan betales for streamingtjenesterne TV2Play, Viaplay samt Netflix.

  • Du er selv ansvarlig for at holde dit værelse rent.
  • Der er to store fælles badeværelser på gangen.
  • Der er mulighed for brug af vaskemaskine en gang ugentligt eller efter aftale.

Hverdagen

Vi er et døgndækket tilbud, der skaber en stabil og forudsigelig hverdag. Vi skaber rammer som sikrer plads til alle, højt til loftet og mulighed for individuelle tilbud og behov. Vores formål er, at hjælpe og støtte den enkelte til, at skabe et selvstændigt og meningsfuldt liv i egen bolig ud fra egne ønsker og behov.

Vi vægter at hverdagen på Kildemarken afspejler en almindelig hverdag, som den ville se ud i egen bolig. Der er ud over faste måltider planlagte aktiviteter som tilpasses borgergruppen, den enkelte, årstid mv. Der vil være aktiviteter af beskæftigelsesrettet karakter, praktiske opgaver i huset samt fritidsaktiviteter. Vi planlægger ture ud af huset, hvilket kan være alt fra fisketure, biografture, gåture i skoven, bål-arrangementer eller lignende.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Forsorgshjem §110, Midlertidigt botilbud §107, Sundhedsloven Behandling af alkoholmisbrug-§141

Leder

Morten Pedersen

Antal normerede pladser

8

Diagnose

Stofmisbrug, PTSD, Udviklingshæmning, Omsorgssvigt, Hjemløshed, Autisme, ADHD, Alkoholmisbrug, Angst, Depression

Alder

16-23 år, 18-23 år, 24-30 år, +30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=OZP-8002&afdelingsid=20e25616-6510-4c3b-b26f-f62a29a15a63&aktivtMenupunkt=ALLE_TILBUD

Tillægsydelser

Akutanbringelser

Antal ledige pladser

1

Kommune

Frederikshavn

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.