FindSocialeTilbud.dk

Plejecentret Kastanjehusene ligger i det stemningsfyldte grønne område ”De Gamles By”. En oase, der huser både ældre og yngre fra vuggestue, børnehavebørn, unge studerende fra Det Fri Gymnasium og småbørnsfamilier.

I Kastanjehusene bor der 120 beboere i fire hyggelige gamle bygninger, som er renoverede indvendigt. Der er 30 boliger i hver bygning fordelt på 3 etager. Vi har både toværelses- og store etværelseslejligheder. Alle etager har hyggelige fællesområder, som vi bruger både i forbindelse med aktiviteter og måltiderne.

Kastanjehusene er et kommunalt plejehjem.

Hverdagen

I vores aktivitetsområde har vi aktiviteter alle dage eller vi tager på tur med vores bus.

Vi har dejlige haver, som vi især i sommerhalvåret bruger til mange forskellige udendørsaktiviteter.

På Kastanjehusene har vi vores eget træningscenter, hvor du sammen med andre dygtige fysio- og ergoterapeuter dagligt kan træne i dit eget tempo.

Vi har gode faciliteter til træning og aktiviteter. På Kastanjehusene lægger vi os altid i selen, for at skabe hygge og godt samvær i hverdagen. Det er først og fremmest dit hjem, hvor du skal være glad for at bo. Et hjem, hvor du også har mulighed for at få nye venskaber og deltage i sociale arrangementer, fx musik og sang.

Vi tror på en hverdag, hvor der er mulighed for ro og fred, og samtidig ved vi, hvor vigtigt det er, at der sker noget i det daglige, og at der er forskellige tilbud og aktiviteter. På Kastanjehusene gør vi, hvad vi kan for, at her føles godt at bo. Vi gør, hvad vi kan for at skabe fortrolighed og tryghed i hverdagen. Din livskvalitet er vigtig for os, fordi livet er her og nu.

Værdier

På Kastanjehusene involverer vi dig med nærvær og livsglæde. Det gør vi bl.a. ved at tale med dig om, hvilke aktiviteter du godt kunne tænke dig i din hverdag. Hos os får du den støtte, pleje og omsorg, du har behov for. Den pleje og omsorg, vi giver sker altid med afsæt i dét, der skaber livskvalitet for dig som menneske. Vi er nysgerrige på din livshistorie og på de ting, der gav dig livskvalitet, inden du flyttede ind på Kastanjehusene.

Vi tror på, at vi som mennesker har mange ressourcer, også når vi er blevet ældre. Derfor er det vigtigt for os, at du får bragt dine evner i spil og er med til at bestemme over din hverdag, så du har et godt liv her hos os på Kastanjehusene.

Kontakt det sociale tilbud

Kommune

København