FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Vil du i kontakt med husene på frydendalsvej, kan du sende en mail på: [email protected]

Husene på Frydendalsvej er en selvejende institution beliggende centralt på Frederiksberg.

Vi er både botilbud og opholdssted og modtager unge iht. Servicelovens §§ 66, 76 og 107. Vores fysiske rammer er to villaer på Frederiksberg, samt en ejendom med seks to værelses lejligheder i Valby.

Vores målgruppe:

Er unge mellem 15 og 28 år, som er udfordret psykisk og socialt, de fleste har psykiatriske diagnoser, som skizofreni, OCD, angst, selvskade, personlighedsforstyrrelser og lign.

Gennem et samarbejde mellem de unge, deres netværk og den unges kommune, ønsker vi at skabe et miljø, hvor de unge kan udvikle sig til selvhjulpen, selvstændige mennesker, som ansvarligt kan tage vare på deres liv. Vores arbejde tager udgangspunkt i, en individuel pædagogisk handlingsplan. vi arbejder fagligt med udgangspunkt i de unges oplevelser, og fortællinger om deres liv, samtidig med at vi hele tiden, fastholder normalitet som en fælles referenceramme for samværet. Vi betragter en bæredygtig relation, medarbejdere og beboere imellem, som et afgørende fundament for udvikling, derfor er det vigtigt, at stemningen i vores huse altid er varm og anerkendende.

Vores indsats:

Er tilrettelagt så den ændres efterhånden som beboeren modnes til nye udfordringer, ligesom overgangen fra børneanbringelse til voksentilbud er integreret i tilbuddet, et typisk forløb hos os fungerer som en 3 trins “raket” hvor man efter en periode flytter til et hus med mindre pædagogisk støtte, for til sidst at bo i udslusning.

Vi er et tværfagligt medarbejderteam på i alt 12 fastansatte samt har en fast stab af vikarer. Vi har en fast ansat psykiater som superviserer personalet og har samtaler med de unge, ligesom vi administrerer medicin hvor der er behov for det. Vi er døgnbemandet og det ene af husene (8 pladser) har vågen nattevagt, som også er til rådighed for de øvrige unge.

Kontakt Husene på Frydendalsvej

Tilbud

Botilbud-§107, Efterværn-§76 , Opholdssted-§66 stk.1 nr. 5

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.