FindSocialeTilbud.dk

Harlekin Dagbeskæftigelse og Bostøtte

 • Hedehusfonden er en socioøkonomisk virksomhed, der driver forskellige sociale tjenester for børn, unge og voksne.Vi sætter en ære i at være i stand til at gøre den forskel, der virkelig gør en forskel blandt alle dem, der besøger et af vores tilbud.Vi driver en række tjenester for sårbare børn, unge og voksne. Disse tilbud er et opholdssted for unge, boliger til voksne med særlige støttebehov, beskæftigelsesmuligheder for arbejdsløse, STU (specielt tilpasset ungdomsuddannelse) og aktivitet og socialt samvær for pensionister.

  Vi er en organisation med en stærk identitet og lang erfaring med sociale uddannelsesmæssige spørgsmål. Vi har altid været drevet af fyrige sjæle, der brænder for at gøre en forskel i de besøgende borgers liv, om unge mennesker har brug for støtte til at udvikle sig til selvstændige voksne, om arbejdsløse har brug for et springbræt i arbejdslivet eller om det er deltagerne i vores daglige arbejde, der skal have et samfund at gå ind i og et rum, hvor de kan være en del af meningsfulde aktiviteter i det daglige liv.

  Hedehuset Foundation har sociale tjenester i fire generelle kategorier, disse er:

  Bopæl for børn og unge i alderen 12-17 år (med mulighed for forlængelse op til 23 år)
  Boligydelser og bolighjælp til voksne med særlige behov
  Arbejdsformidling for sårbare borgere, der er uden for arbejdsmarkedet.
  Især organiseret ungdomsuddannelse (STU) målrettede unge mellem 17 og 25 år, der har brug for særlig støtte til at gennemføre en ungdomsuddannelse
  Fortøjningshuset er godkendt af Socialtilsyn Nord. Du kan finde godkendelsen på Tilbudsportalen.

  Derudover kan du downloade de omfattende godkendelsesrapporter nedenfor:

  Godkendelsesrapport for Residence Hedehuset
  Godkendelsesrapport for boligtilbud og dagbeskæftigelse

Kontakt det sociale tilbud