[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.11″]FindSocialeTilbud.dk er skabt med henblik på at fremme samtlige opholdssteder, botilbud, dagskoler og andre sociale tilbud i Danmark. FindSocialeTilbud.dk blev udviklet af det prisvindende bureau AWORK Webbureau i 2016. AWORK Webbureau er et af Nordens førende indenfor online markedsføring og kan derfor bidrage til en dybdegående viden indenfor området.

FindSocialeTilbud.dk er designet til at give sagsbehandlere, pårørende og almene brugere en hurtig indsigt i alle Danmarks opholdssteder, botilbud, dagskoler og andre sociale tilbud.

De forskellige steder tilbyder alt fra uddannelsesmæssige, rekreativt og støttende miljøer til berigelse og udvikling af personer med psykiatriske sygdomme. Stederne tilbyder aktiviteter, der bruger de lokale ressourcer og socialiseringsklasser, som hjælper beboerne med at forstå deres tilstand og dermed trives i samfundet ud for deres respektive tilstande og forudsætninger.

Kontakt FindSocialeTilbud.dk[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://findsocialetilbud.awork.biz/wp-content/uploads/sites/271/2018/06/FindSocialetilbudLogoB.svg” _builder_version=”3.11″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.17.6″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.17.6″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_divider color=”#d6d6d6″ _builder_version=”3.17.6″ color__hover_enabled=”on”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”0|0px|27px|0px|false|false” disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”3.17.6″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.17.6″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://findsocialetilbud.dk/wp-content/uploads/2018/12/logo-advodan.png” align=”center” _builder_version=”3.17.6″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Samarbejde med Advodan

FindSocialeTilbud.dk har et samarbejde med an filial af Danmarks største advokatkæde, nemlig Advodan Helsingør.

 

Hvad betyder det for jeres sted?

Det betyder, at jeres sted kan få juridisk bistand til en billigere sats end hvis I selv ville tage direkte kontakt til Advodan Helsingør. Det betyder ligeledes, at I hér har en model hvor I kun betaler for det I skal bruge, og altså ikke store kontingent-summer hvert år.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Priser og specialisering

Advodan Helsingør kan tilbyde følgende priser, hvis I er en del af FindSocialeTilbud.dk:

Normalpris: kr. 2.100 /time
Pris for medlemmer af FindSocialeTilbud.dk: kr. 1.800 /time

Der kan tilbydes juridisk bistand indenfor følgende:

  • Kontrakter – koncipering m.v.
  • Aftaleret
  • Familieret – herunder særligt forældremyndigheds- og bopælssager
  • Arbejds- og ansættelsesret
  • Og mere…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]