FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Fonden Skolen med Musikken

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Skolen med Musikken er en selvejende institution, der er organiseret som Fonden Skolen med Musikken.

Fonden er stiftet af skolens leder Lene Dyrberg Kristiansen og samarbejdspartnere Kristoffer Mellerup og Peter Roland Christensen.

Bestyrelsen består i dag af:
– Skoleleder Lene Dyrberg Kristiansen
– Pædagog Kristoffer Mellerup
– Pædagog Rasmus Mellerup (Bestyrelsesformand)
– Lærer Nina Eriksen
– Sygehjælper Sigrid Mikkelsen
– Lærer Jacob Lücking

I 2002 startede planlægningen og arbejdet med at beskrive vores ideer og tanker. Muligheden for at leje lokaler på Snoldelev Maskinfabrik viste sig, hvorefter vi kunne komme i gang med at søge tilladelse til etablering af lokaler samt forhandle en undervisningsoverenskomst på plads med daværende Ramsø Kommune.

Vi havde fælles erfaringer fra et ansættelsesforhold på et andet skole/dagbehandlingstilbud. På baggrund af de erfaringer, vi havde gjort, opstod ideen om at etablere et helhedsorienteret tilbud med kontinuitet, hvor eleverne skal sikres de optimale betingelser for personlig udvikling og forandring. Musikken skulle blive et væsentligt omdrejningspunkt, som et samlende, udviklende og livsbekræftende element.

Vi har intentioner om at udfylde rollerne som de troværdige voksne, som sikrer personkontinuitet og pædagogisk og behandlingsmæssig kontinuitet i forhold til de aktuelle børn.

Skolen er i oktober 2015 flyttet til Gl. Tjærebyvej i rolige og hyggelige lokaler med stort udeareal.

Kontakt Fonden Skolen med Musikken


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.