Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Vi tror på, at i et sundt børneliv indgår blandt andet forudsigelighed, tryghed, nærvær og omsorg. Primært fra forældrene og nære familiemedlemmer/ plejefamilier, men også fra pædagogerne og andre omsorgsgivende personer i børnenes liv.

Vi vægter højt, at få skabt nogle trygge rammer for børnene, at give dem sund og nærende kost, rigelig søvn, gode og positive oplevelser, samt nogle venskaber.

Vi arbejder ud fra, at alle børn og unge er forskellige og har forskellige behov og ønsker. Det bestræber vi os på, at tilgodese og efterleve på KoloFRI.

Vi mener at børn og unges dannelse og udvikling bedst foregår i et sundt, inkluderende og favnende milijø. Vi arbejder ud fra et humanistisk menneskesyn, hvor hver enkelte barn bliver taget alvorligt, bliver respekteret og anerkendes for hvem de er.

Anerkendelse giver selvværd og identitet. Den gode relation, skaber tryghed og åbenhed og de forskelligartede fælles aktiviteter skaber muligheder for at både de store og de små kan få en succeoplevelse.

Kontakt Fonden koloFRI

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Leder

Jakob Sander Jensen

Alder

6-12 år, 13-17 år

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.