Fjordglimt Ældrecenter

Fjordglimt blev bygget i 1999 i et plan, huset er lyst og venligt, og det ligger mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet og ikke langt fra centrum af Hvide Sande med sluse, havn og hyggeligt miljø.

Fjordglimt Ældrecenter er en del af Sundhed Omsorg, område Nord. Vi har en fælles spise- og dagligstue samt en lukket gårdhave.

Fjordglimt har 23 lejligheder med stue/tekøkken, soveværelse og bad. Desuden er der 3 aflastningspladser til brug for borgere i kommunen. Der er 4 ældreboliger under tag. ”Klithjørnet”, vores skærmede enhed, har 6 boliger for dementramte beboere.

Fjordglimt har et velfungerende køkken, der hver dag tilbereder sund og nærende kost og hvorfra duften af frisklavet mad spreder sig i huset.

Vi er en del af et aktivt lokalsamfund, hvor man har et tæt sammenhold og tilgodeser og hjælper hinanden, så ting lykkedes i fællesskab.

På Fjordglimt arbejder vi ud fra Ringkøbing- Skjern Kommunes aktive borgersyn, hvor vi har fokus på, at borgerne støttes til at have et så aktivt og indholdsrigt liv i hverdagen som muligt.

Kontakt det sociale tilbud