FindSocialeTilbud.dk
Plejecenter Egebo ligger i det store parkområde, Bystævneparken, der hele året giver mulighed for gåture.

Om Plejecenter

Plejecenter Egebo ligger i det store parkområde, Bystævneparken, der hele året giver mulighed for gåture i den store, smukke blomsterrige park, hvor du også kan finde en hyggekrog, så årstidens blomster kan nydes. Egebo ligger i gåafstand til Husum Torv med gode muligheder for offentlig transport og indkøb.

Egebo er lyst, velholdt og venligt med store fælleslokaler, der bruges flittigt til vores arrangementer i hverdagen og ved festlige lejligheder. Vi har en dejlig solrig atriumgård, der i forårsmånederne og om sommeren er omdrejningspunkt for fællesskab og hyggelige stunder.

På Egebo bor der 115 beboere, og vi har to ægtepar boliger. Boligerne er fordelt i otte ”leve-bo”-grupper med 12-15 boliger i hver gruppe. På den måde opleves hverdagen nærværende, og du er altid tæt på medarbejderne, hvis du har brug for hjælp eller støtte.
Vi er der, hvor beboerne er, som vi siger.

Egebo er et kommunalt plejecenter.

Hverdagen

På Egebo lægger vi os altid i selen for at skabe hygge og godt samvær i hverdagen. Egebo er først og fremmest beboernes hjem. Et hjem, hvor du er glad for at bo. Et hjem, hvor du også har mulighed for at få nye venskaber og deltage i vores sociale arrangementer, hvad enten det er vinsmagning, musik og sang eller de tilbagevendende årlige kagekonkurrencer.

Vi tror på en hverdag, hvor der er mulighed for ro og fred, og samtidig ved vi, hvor vigtigt det er, at der sker noget i det daglige, og at der er forskellige tilbud og aktiviteter. På Egebo gør vi, hvad vi kan for, at her føles godt at bo. Vi gør, hvad vi kan for at skabe fortrolighed og tryghed i hverdagen. Din livskvalitet er vigtig for os, fordi livet er her og nu.

På Egebo har vi vores eget træningscenter, hvor du sammen med andre beboere og vores dygtige fysio- og ergoterapeuter dagligt kan træne i dit eget tempo. Uden for træningscentrets vinduer har beboere og medarbejdere sammen lavet en lille urtehave plantet til med alverdens krydderurter og kartofler, som vi flittigt bruger.

Værdier

På Egebo involverer vi dig med nærvær og livsglæde. Det gør vi bl.a. ved at tale med dig om, hvilke aktiviteter du godt kunne tænke dig i din hverdag. Hos os får du den støtte, pleje og omsorg, du har behov for. Den pleje og omsorg, vi giver sker altid med afsæt i dét, der skaber livskvalitet for dig som beboer. Vi er nysgerrige på din livshistorie og på de ting, der gav dig livskvalitet, inden du flyttede ind på Egebo.

Vi tror på, at vi som mennesker har mange ressourcer, også når vi er blevet ældre. Derfor er det vigtigt for os, at du får bragt dine evner i spil og er med til at bestemme over din hverdag, så du har et godt liv her hos os på Egebo.

Vi kan sige det ganske kort: Egebo er et godt sted at blive gammel.

Kontakt det sociale tilbud