fbpx

Dyssegården dagbehandlingstilbud Stedet er godkendt

Dagbehandling

Vær den første til at bedømme!

På Dyssegården tilbyder vi dagbehandling, som giver dig, der ikke har behov for døgnbehandling, mulighed for at deltage i en meningsfuld hverdag med andre unge.

Alle unge, der er indskrevet i vores dagbehandlingstilbud, ligger inden for Dyssegårdens målgruppe på 10-18 år, som du kan læse mere om her.

Som dagelev bliver du tilknyttet en afdeling på Dyssegården, og har mulighed for at benytte de samme faciliteter som de unge, der bor på Dyssegården; som f.eks. sportshal, fitness, fodboldbane, hobbylokale, bordspil, dyrehold med f.eks. kaniner og geder mm. I skoletiden er du tilknyttet skolen og får din egen kontaktlærer.

Den daglige indsats indeholder relevante aktivitetstilbud efter individuel tilgang, således at den unge oplever en meningsfuld hverdag med udviklingsmuligheder.

  • Et 45 timers skole- og dagbehandlingstilbud/skemalagte aktiviteter i skole og afdeling
  • Et roligt og overskueligt miljø med en daglig rutine og forudsigelighed, herunder fast genkendeligt personale
  • Et skole- og dagbehandlingstilbud, hvor der altid er deltagende voksne, som har fokus på et miljø fri for mobning
  • Morgenmad og frokost hver dag
  • Individuelle, ugentlige psykologsamtaler
  • Ugentlige gruppesamtaler

Fokusbesked

Om Dyssegården Dyssegården er en smuk firelænget gård, som siden etableringen som psykiatrisk behandlingsinstitution har gennemgået en omfattende ombygning for at skabe de mest hensigtsmæssige rammer for de unge i et miljø, der støtter alle dele af de unges liv gennem behandling, undervisning og social træning. Sigtet med behandlingsarbejdet er at fremme de unges identitets­følelse, selv­stæn­dighed, sociale funktion samt mestring af deres symptomer.

Om Dyssegården

Dag- og døgnbehandling af børn og unge med psykiatriske lidelser Dyssegården er en miljøterapeutisk og psykiatrisk behandlingsinstitution. Vi tilbyder dag- og døgnbehandling, samt intern skole. Vores målgruppe er børn og unge i alderen 10-18 år – og op til 23 år med efterværn eller 25 år med §107. Målgruppen er børn og unge med psykiatriske problemstillinger, som har et behov for specialiseret døgn- eller dagbehandling. Mange visiteres til os efter, de har været indlagt i psykiatrien. Desuden visiteres mange efter en længere periode med skolevægring og isolation i hjemmet. Således karakteriseres vores målgruppe af børn og unge, som har behov for længevarende efterbehandling og som ikke lader sig behandle alene ved en pædagogisk indsats.F.eks.: Vi er stolte af at vise vores nye sted.

Behandlingstilbud

Kontakt os gerne I kontorets åbningstider mandag-torsdag kl. 8:30 til kl. 15 og fredag kl. 8:30 til kl. 13 er der mulighed for at tale med en af vores socialrådgivere. Telefonnummer: +45 48207800. Mailadresse: dyssegaarden@dyssegaarden.dk

Kontakt os

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)