fbpx

Danahus Plejecenter

Kontakt

Adresse

Danahus Plejecenter er etableret over 3 omgange. I 1975 er bygningen, som kaldes Røde Kors bygningen, etableret. Den indeholder 14 ældreboliger, som alle har adgang til selve plejecenteret. I 1979 blev plejehjemmet udbygget, og endelig i 2001 er plejecentret senest udvidet. I dag er der 24 plejeboliger og 13 gæsteboliger på Danahus Plejecenter. I alt 51 lejemål.

  • Gæstepladser (pdf – nyt vindue)

Vi ligger fantastisk smukt, med udsigt udover Vejlen og skoven. På centret er der en terapi, som tilbyder forskellige aktiviteter hen over hverdage. Der er adgang til motionsredskaber, og maden såvel den varme som den kolde mad tilberedes i vores eget gode køkken. Desuden har vi en dejlig gårdhave, som ligger midt i huset. Når lejlighed byder sig, holder vi gerne en fest eller kører en tur i vores bus.

På plejecentret er vi knap 52 medarbejdere. Vi er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, enkelte uuddannede hjælpere, beskæftigelsesvejleder, køkkenpersonale, rengøringsassistenter, vaskeriassistent, administrativt personel, en pedel og så til sidst selvfølgelig en plejehjemsleder.

Derudover er der tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut, fodterapeut, musikteraput, diætist og en frisør til plejecentret. Endelig har vi en venneforening, som assisterer ved ture ud af huset og ved afvikling af forskellige sociale og kulturelle arrangementer på centret. Vores Venneforening gør en kæmpe indsats for, at vores beboere får nogle rigtig gode oplevelser.

Kontakt det sociale tilbud

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.