FindSocialeTilbud.dk

Om boligerne

Birkebo er et moderne plejehjem, der blev bygget i 2004 og udvidet i 2017. Plejehjemmet har plads til 100 beboere og rummer fem boenheder med 21-24 beboere i hver enhed. Den ene boenhed med ti beboere er for mennesker med demens.
Hver boenhed har en fælles opholds- og spisestue samt vaskeri. Fællesarealerne er røgfrie og beboerne må ikke ryge i deres lejlighed, når personalet er til stede.
Plejehjemmet har også et wellnessrum med spabad og massagestol, som er til fri afbenyttelse. Vi har endvidere et aktivitetsrum med køkken – der kan bruges til kreative aktiviteter og hygge – samt et træningslokale til fysisk aktivitet.
På anden sal har vi en stor sal med en stor terrasse, hvorfra der er udsigt til hele Aalborg. Beboerne kan låne salen eller aktivitetsrummet, hvis de skal have flere gæster.

Boligen

Alle boliger er et-værelses lejligheder på cirka 30 m2, som består af opholdsstue, badeværelse med brusebad og lille tekøkken med køleskab. Stuen har en lille vinkel, hvor sengen kan stå lidt afskærmet. Boligerne i stueetagen har adgang til en lille terrasse og på første sal er der fransk altan.
Der er klædeskabe og et værdiskab i lejligheden, som kun beboeren har nøglen til. Beboerens medicin kan opbevares i et aflåseligt skab/skuffe.

Kontakt det sociale tilbud